Λαϊκή Συνέλευση στον Μύτικα την Κυριακή 20 Μαΐου, με κύριο θέμα την χερσαία ζώνη του λιμανιού του Μύτικα και άλλα θέματα γενικά και καθημερινότητας.


Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα καλεί τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκο Κωνσταντίνο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ξηρομέρου, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας, τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δ.Ε. Αλυζίας, το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μύτικα και όλους τους κατοίκους και φορείς του Μύτικα, στην Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο του κ. Κώστα Τζεφρώνη (Καραμέλας), την Κυριακή 20/5/2018 και ώρα 10:30 π.μ., για ενημέρωση όσον αφορά το θέμα για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μύτικα και κατόπιν θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία.

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Ιωάννα Βέρρη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.