Η γιορτή του Αγίου Αθανασίου στον παλιό Βάρνακα.


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.

Στο παλαιό χωριό του Βάρνακα χθες 2 Μαΐου γιόρτασε η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων. Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινότητα Βάρνακα αλλά και από τα γύρω χωριά, ανέβηκαν στον ιστορικό αυτό τόπο, για να προσκυνήσουν στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου.
Φέτος ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρνακα, επέλεξε πολύ σωστά, να μην πραγματοποιήσει την πολύ όμορφη και καθιερωμένη εκδήλωση την ημέρα της Πρωτομαγιάς για την γιορτή του Αγίου Αθανάσιου στον Παλαιό Βάρνακα, λόγω του πρόσφατου τραγικού θανάτου νεαρού συμπατριώτη μας από τον Βάρνακα, ο οποίος ήταν και μέλος του Συλλόγου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.