Πρόγραμμα παραστάσεων 32ου Φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου Οινιαδών.


Στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών θα πραγματοποιηθούν από τις 28 Ιουλίου 2018 μέχρι και τις 19 Αυγούστου 2018, πέντε παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας και μία παράσταση κλασικού θεάτρου. Και οι έξι παραστάσεις είναι ποιοτικά επιλεγμένες και θα ικανοποιήσουν το θεατρόφιλο κοινό.
Η οργάνωση του Φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου Οινιαδών πραγματοποιείται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.


Εμείς σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να παραβρεθείτε στο Φεστιβάλ, έστω και σε μία παράσταση. Στη πολιτιστική ξηρασία που επικρατεί στη περιοχή μας, το Φεστιβάλ Οινιαδών αποτελεί μία όαση με τις πολύ ποιοτικές παραστάσεις που φιλοξενεί. Καλή επιτυχία στους διοργανωτές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.