Κλείσιμο κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Σας γνωρίζουμε ότι από την προσεχή Παρασκευή 22 Ιουνίου, ξεκινά το κλείσιμο του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα από τις 07:30 μ.μ.
Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να σεβαστούμε και να στηρίξουμε το μέτρο ΕΜΠΡΑΚΤΑ με την συμπεριφορά μας και να δώσουμε κυρίως εμείς οι ντόπιοι το καλό παράδειγμα.
Επίσης να μην έχουμε παρεμβάσεις στις μπάρες κλεισίματος, γιατί πέρυσι διαπιστώθηκαν καταστροφές και αν οι μπάρες καταστραφούν και φέτος, δεν πρόκειται ο Δήμος Ξηρομέρου να τις επισκευάζει συνέχεια.

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Ιωάννα Βέρρη

2 σχόλια:

  1. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Δήμος όμως φιλτάτη Πρόεδρε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να επισκευάζει συνέχεια ότι χαλάνε μερικά ζωντανά για να δείχνει την επιμονή του αλλά και την πίστη του στην συγκεκριμένη ενέργεια (του κλεισίματος του πεζόδρομου). Και φυσικά θα πρέπει και οι επαγγελματίες να βοηθήσουν σε αυτό. Ας αναλάβουνε κι αυτοί να ...... προγγίξουνε όποιον περνάει από μέσα. Εγώ δίνω τα συγχαρητήριά μου γι αυτή την ενέργεια (αν και είμαι θερμός υποστηρικτής του να κλείνει ο πεζόδρομος ΟΛΟ το καλοκαίρι, ΟΛΗ την ημέρα) και τα σαββατοκύριακα του χειμώνα. Ας περπατήσουμε και δέκα μέτρα. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε γυμναστήριο για να περπατάμε στο διάδρομο και να μην περπατάμε 10 μέτρα για να παρκάρουμε έξω από τα σπίτια μας ή έξω από την καφετέρια (για να δούμε ποδόσφαιρο, χαχαχαχαχαχαχα, αυτό κι αν είναι αστείο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται ο Δήμος να τις επισκευάζει συνέχεια. Νταξ,κάνετε τόσα πολλά σαν Δημοτική Αρχή που δεν έχετε χρόνο να ασχολείστε με μικροπράγματα. Κατανοητό! Υποχρέωσή σας είναι να το επισκευάζετε, είτε το καταστρέφουν πολίτες, είτε κακοκαιρία. Εκεί κοιτάτε να κάνετε οικονομία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.