Μετά το Βασιλόπουλο εξαφανίστηκε και ο Στάικος...!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Μετά το Βασιλόπουλο εξαφανίστηκε και ο Στάικος...!!! Και τον βρήκαν «εξαφανισμένο» μέσα στα δασιά τα λιβάδια της Δημοτικής Αρχής μέσα στο κατ‘ ευφημισμόν πάρκο. Στον Αστακό έχουμε τρεις πολύ όμορφες τουριστικές μονάδες: Του κυρίου Στράτου, του κυρίου Χολή και του αναπληρωτή Δημάρχου κυρίου Τσάρκου, μαζί με τον αδελφό του και αρκετά ενοικιαζόμενα Τουριστικά καταλύματα.



Και ο Δήμος Ξηρομέρου μια εβδομάδα πριν από τον Ιούλιο, αποτελεί τον «καλύτερο διαφημιστή τους» με τις εικόνες ντροπής στο πάρκο και τις καλαμιές.
Και εάν εγώ είμαι στην κυριολεξία εξαφανισμένος μέσα στο κατ‘ ευφημισμόν πάρκο, οι καλαμιές (παραφράζοντας τον μεγάλο μας ποιητή) 

Νάτες πετιούνται από ξαρχής
κι αντριεύουν και θεριεύουν,
και καμακώνουν το θεριό 
με το καμάκι του ήλιου 

Ίσως και η λέξη Ντροπή να έχει χάσει την έννοια της.













Καλά κύριε αναπληρωτά Δήμαρχε, κύριε Τσάρκο την πολύ όμορφη μονάδα σας έτσι την έχετε;;;;;;!!!!!
Αν δεν σας ακούνε, οι λέξεις ευθιξία και παραίτηση σας είναι άγνωστες;;;;!!!!!
Ή μένετε για να καμαρώνετε τα έργα σας;;;;;!!!!!!

Αστακός 20/6/2018

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος

Υ.Γ.: Α..... ξέχασα. Το είχατε προγραμματίσει και σας πρόλαβε πάλι αυτός ο…… Στάικος.!!!!Σαν δεν ντρέπεστε λίγο, αφού δεν είστε ικανοί ούτε για τα ελάχιστα.!!!!

ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ.


2 σχόλια:

  1. Κύριε Παναγιώτη Στάϊκο !
    και να θέλετε να "εξαφανιστείτε" θα ερθουμε να σας βρούμε μήν άνησυχείτε...
    Ολοι μαζί και είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε σε μερικά, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την κοινωνία της προόδου και της προκοπής, αρκεί να αφήσουμε όλοι μας και δίπλα μας τις υπέρμετρες ίσως προσωπικές μας πολιτικές φιλοδοξίες-ματαιοδοξίες και να προτάξουμε το κοινώς εννοούμενο καλό της κοινωνίας του δήμου μας και αυτό θα το πετύχουμε καλύτερα και ευκολότερα μ' έναν απλό τρόπο, την καλόπιστη συνεννόηση και για όλα τα κοινωνικά μας θέματα και απο μηδενική βαση και άνευ όρων για όλους μας.
    Καλή σας μέρα !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ κύριε Γιαννέλη.!!!!
    Θα χαρώ να τα πούμε και απο κοντά .!!!
    Με εκτίμηση .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.