Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου κ. Κώστας Γεωργούλας: Απάντηση στον κ. Χρόνη για την περίφραξη του γηπέδου της Χρυσοβίτσας.


Με τεράστια έκπληξη και απορία ενημερώθηκα για την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Χρόνης, Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας, σε τοπικό Blog (δείτε εδώ) για την νέα περίφραξη με συρματόπλεγμα του γηπέδου της Χρυσοβίτσας.
Ο ίδιος παρουσιάζοντας το αίτημα του προς τη Δημοτική Αρχή, στο οποίο αιτείται την περίφραξη του γηπέδου, θριαμβολογεί τάχα δήθεν για το κατόρθωμά του.
Ποικίλα λοιπόν ερωτήματα μου δημιουργήθηκαν γι’ αυτή την άτοπη ανακοίνωση, πολλώ δε μάλλον για τα ευχαριστήρια του.
Άραγε ο κ. Χρόνης ενημερώθηκε με τίνος ενέργειες πραγματοποιήθηκε η εν λόγω περίφραξη;
Ποιος υλοποίησε το εν λόγω έργο;
Μήπως είναι τόσο απών από το ίδιο του το χωριό, που όχι απλά δεν φροντίζει για το κοινό καλό, αλλά δεν ξέρει και προς τα που ν’ απευθύνει τα ευχαριστήρια;
Άραγε πριν προβεί σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις και φαμφάρες, φρόντισε έστω εκ των υστέρων να ενημερωθεί για το χωριό του;
Εγώ λοιπόν ο κ. Γεωργούλας Κώστας, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και Δημοτικός Σύμβουλος, να ενημερώσω τον κ. Χρόνη πως η περίφραξη στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας έγινε με χορηγίες από αγαπητούς συμπολίτες μας, οι οποίοι νοιάζονται και αγαπούν το χωριό μας και φρόντισαν να χορηγήσουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να συντηρηθεί το γήπεδο και να είναι προσβάσισμο στους συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Κύρου και ο κ. Σάββας Αλέκος φρόντισαν ώστε να αγοραστεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την περίφραξη του γηπέδου και για το βάψιμο των αποδυτηρίων, τον δοκαριών, της περίφραξης κλπ.
Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων τα «Κόροντα» με ενέργειές του και ανάλογη χορηγία βοήθησε στην εν λόγω συντήρηση ενώ ο κ. Λάμπρος Αυδής, πολιτικός μηχανικός φρόντισε για την ορθή υλοποίηση του έργου παρέχοντας δωρεάν σχετική μελέτη και τεχνική υποστήριξη. Παράλληλα, εγώ ο ίδιος φρόντισα ώστε να επιβλέπω το εν λόγω έργο για όσο διάστημα υλοποιούνταν, ήμουν παρών στις εργασίες, ενώ παρείχα και βοήθεια στον καθαρισμό του γηπέδου από τα χόρτα με το μηχάνημα της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, με το οποίο μάλιστα φρόντισα εκείνες τις μέρες να καθαρίσω και όλα τα κεντρικά σημεία του χωριού με την βοήθεια εθελοντών. Να σημειωθεί πως η στήριξη του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων σ’ αυτό μας το εγχείρημα ήταν παραδειγματική.
Ύστερα από την ανωτέρω ενημέρωση δεν επιδιώκω να λάβω το ευχαριστώ από έναν απόντα Πρόεδρο, αλλά να αποκαταστήσω την αλήθεια απέναντι στους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Ολοκληρώνοντας, να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χορηγούς οι οποίοι πρόσφεραν στους συνδημότες τους ένα έργο χρήσιμο και απαραίτητο για τη νεολαία αλλά και τη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο, οι οποίοι πέρα από την στήριξή τους παρείχαν και τον εκσκαφέα JCB του Δήμου για τις βοηθητικές εργασίες και για την γρήγορη υλοποίηση του έργου.

Υ.Γ.: Μας αρέσει να δουλεύουμε στη σιωπή αφήνοντας την επιτυχία να κάνει το θόρυβο. Ενίοτε όμως «αναγκαζόμαστε» με θόρυβο να αποκαθιστούμε την αλήθεια, γιατί αυτή και μόνο υπερασπιζόμαστε και γι’ αυτή δεσμευτήκαμε απέναντι στους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. 

Με εκτίμηση

Γεωργούλας Κων/νος





2 σχόλια:

  1. Η δημοτική αρχή του δήμου Ξηρομέρου ας αφήσει στο παρελθόν τις όποιες αλήθειες που επικαλείται και τυχόν λάθη της καί ν' ανοίξει συστηματικό δημοκρατικό και καλόπιστο διάλογο με όλους τους φορείς και απλούς συνδημότες μας και για όλα τα θέματα και απο μηδενική βάση.
    θέματα σύνθετα και τρέχοντα που απασχολούν την κοινωνία του δήμου μας και όπως ένα τέτοιο για παράδειγμα ζήτημα είναι η σωστή προετοιμασία για καλύτερη ορθολογικότερη αξιοποίηση του σνθρώπινου δυναμικού- επικείμενες προσλήψεων 65 συμπολιτών μας με οκτάμηνη σύμβαση προσφορά της πολιτείας προς τον δήμος μας- και άλλα πολλά και διάφορα θέματα.
    Εάν η δημοτική αρχή δέν επιθυμεί ή για διφορους λόγους αρνηθεί το καλόπιστο δημοκρατικό διάλογο, τότε αυτό θα πράξουμε ως μονόδρομο όλοι μας με μοναδικό γνώμονα και μόνο το καλό της τοπικής μας κοινωνίας,"οι καιροί ου μενετοί "
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Γεωργουλα το ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΙΩΝ ΜΟΥ παριλθε προ πολου. Εση εκει εχεις μεινη ακομα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.