Σύσκεψη στο Κ.Υ. Αστακού με θέμα την εύρυθμη λειτουργία του.


Όπως πληροφορηθήκαμε την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 02:00 μ.μ., στο Κ.Υ. Αστακού θα γίνει συνάντηση φορέων και μεμονωμένων προσώπων, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τομέα της Υγείας της περιοχής. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. Αστακού και η υγειονομική κάλυψη του τομέα ευθύνης του.
Ήδη μαθαίνουμε, ότι ο εκτελών προσωρινά χρέη Δ/ντη του Κ.Υ. Αστακού, ιατρός κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, μετά την παραίτηση και την αποχώρηση για το Νοσοκομείο Αγρινίου, του πρώην Δ/ντη κ. Αλέξανδρου Σιακαμπένη (σχετικά σας ενημερώσαμε παλαιότερα, δείτε εδώ), έχει στείλει έγγραφες προσκλήσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους.
Δική μας γνώμη είναι ότι, αντίπαλος και εχθρός είναι ΜΟΝΟ τα προβλήματα των δομών υγείας. Ακόμα και αυτοί οι διοικούντες που έχουν τις ευθύνες, δεν είναι ούτε αντίπαλοι, ούτε εχθροί..., είναι συνομιλητές μας, που απευθυνόμενοι σε αυτούς προσπαθούμε με έγγραφες και προφορικές παραστάσεις να λύσουμε τα προβλήματα των τοπικών Κέντρων Υγείας. Άλλοτε εισακουόμαστε, άλλοτε όχι και ο αγώνας συνεχίζεται....
Σωστή λοιπόν η πρωτοβουλία, που θα βάλει τα πράγματα σε μία σωστή σειρά, μέσα από ένα καλόπιστο και ειλικρινή διάλογο, χωρίς καιροσκοπισμούς, μικροπολιτικούς και προσωπικούς.

6 σχόλια:

  1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα την πρωτοβουλία φιλε Συνάδελφε Γιάννη .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ Οικογειανικού Ιατρού
    θα ξαλαφρώσει και τα κέντρα υγεϊας απο τα απλά ιατρικά περιστατικά
    γιατι πολλά απλά περιστατικά υγείας θα αξιολογούνται πρώτα απο τους Οικογενειακούς Γιατρούς συμβεβλημμενους με τον ΕΟΠΥΥ.
    ενα νεο συστημα υγειας που εφαρμοζεται στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:37
    Αυτό ίσως να ισχύει για κάποιες πόλεις.Είναι άστοχο για την επαρχία ,ειδικά του Ξηρομέρου,όπου δεν υπάρχουν ιδιώτες συμβεβλημένοι.Άλλη μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως ηταν αποτυχια και τα 2,5 εκατομμυρια ανασφαλιστοι που απέκτησαν προσβαση ΔΩΡΕΑΝ στα Νοσοκομεια και τα Κ. Υγειας ?

      Διαγραφή
  4. 11,13 το σχολιο αρχιζει με , ΑΝ
    αν εσυ εχεις διαθεση για κομματικη συζήτηση , διάλεξες λαθος αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 12:00 αυτο εγινε γιατι με την κριση μειωθηκε το εισοδημα των πολιτων. Δεν μπορει ο ανεργος η ο ανασφαλιστα εργαζομενος με χαμηλο ημερομισθιο ναμεταβει σε ιδιωτη ιατρο. Ετσι κατα την πρωσοπικη μου αποψη πολυ καλα εκαναν και η προσβαση εγινε δωρεαν. Αν δεν γιναταν αυτο τοτε θα επρεπε να τους αφησουμε στο ελεος του θεου. Αν εχεις εσυ καπιια αλλη λυση για ανεργους και ανασφαλιστους ευχαριστως να την ακπυσουμε. Και αποτυχανε αυτοι που μας κυβερνουσαν για δεκαετιες και εφεραν τη χωρα και τους πολιτες σε αυτη την κατασταση και οχι αυτοι παρολο που ειναι κωλοτουμπες τεραστιοι σε αυτο το θεμα προσπαθουν ομολογουμενως να βοηθησουν τους ανασφαλιστους και ανεργους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.