Μετρήσεις ύδρευσης Δήμου Ξηρομέρου και χρεώσεις των δημοτών.


Ένα εύλογο ερώτημα - καταγγελία μας θέτουν καθημερινά δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, ζητώντας μας να το αναδείξουμε και είναι το εξής:
Ο Δήμος Ξηρομέρου στέλνει λογαριασμούς ύδρευσης ανά τετράμηνο, με πάγιο τέλος 15 € και χρέωση ανά κυβικό σε δύο κλίμακες, μία μικρή και μία μεγαλύτερη, με το όριο της κλίμακας να είναι τα 150 κυβικά.
Όμως μετρήσεις ανά τετράμηνο δεν γίνονται (κάποιοι μας λένε για χρόνια χωρίς μέτρηση) και οι λογαριασμοί έρχονται κατά προσέγγιση με βάση τον λογαριασμό του αντίστοιχου τετραμήνου του περασμένου έτους. Όταν κάποια στιγμή γίνουν μετρήσεις στα υδρόμετρα, θα φαίνεται σε πάρα πολλούς ότι έχουν ξεπεράσει τα 150 κυβικά, που είναι το όριο της μικρής κλίμακας.
Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθούν με την μεγάλη κλίμακα; Αυτό είναι φανερή αδικία και ουσιαστικά μιλάμε για τσεκούρωμα των δημοτών, μιας και οι αποκλίσεις μεταξύ της μικρής και μεγάλης κλίμακας είναι τεράστιες, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα.
Υπάρχει κανείς αρμόδιος από τον Δήμο Ξηρομέρου να εξηγήσει και να απαντήσει στους δημότες τι πρόκειται να γίνει;
Εμείς δηλώνουμε στη διάθεση όποιου υπεύθυνου από τον Δήμο Ξηρομέρου, να φιλοξενήσουμε τις τυχόν απαντήσεις - διευκρινήσεις.

1 σχόλιο:

  1. βαζετε δυσκολα ερωτηματα κυριε μπλοκερ και χαλατε τη πιατσα

    ωραια ερωτηματα βαζουν μονο τα κατα παραγγελια μεσα που ξαφνικα εχουν πονο για τον δημο ξηρομερου νομιζοντας οτι οι πολιτες τρωνε κουτοχορτο και δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.