Λειτουργία Γυμναστηρίου στην Τ.Κ. Παπαδάτου με υπεύθυνη Γυμνάστρια (οργανωμένα προγράμματα άθλησης).


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σας ενημερώνει ότι το Γυμναστήριο στην Τ.Κ. Παπαδάτου διαθέτει πλέον υπεύθυνη Γυμνάστρια, την κα Παπαχρήστου Χριστίνα, κατά τις ώρες 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα που θα υλοποιούνται στο Γυμναστήριο κατά τις πρωινές ώρες, να προσέλθουν για εγγραφές στα ανάλογα τμήματα που θα αρχίσουν από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.
Το τελικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων/τμημάτων θα ανακοινωθεί ύστερα από τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Εγγραφές (συμπλήρωση αίτησης - υπεύθυνη δήλωση) και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προγράμματα που θα υλοποιούνται καθημερινά στο χώρο του Γυμναστηρίου Παπαδάτου θα πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. στο χώρο του Γυμναστηρίου
Υπεύθυνη Γυμνάστρια: κα Παπαχρήστου Χριστίνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2646041482.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί αναγνώστες, γνώμη μας είναι ότι κάθε υποδομή αθλητική που δημιουργείτε και λειτουργεί στον Δήμο μας, είναι αναμφίβολα θετικό γεγονός.
    Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν και να ευχηθούμε καλή λειτουργία στο Γυμναστήριο Παπαδάτου και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς εκεί στο χωριό της Παπαδάτου.
    Το θέμα με το οικονομικό σκέλος του συγκεκριμένου ζητήματος, προσωπικά το είχαμε αναδείξει με επίσημα στοιχεία τον Οκτώβριο του 2016, επώνυμα και με θάρρος, ώστε να υπάρχει η δημόσια κρίση και λογοδοσία, που για εμάς αυτό είναι ότι πιο προοδευτικό και σε ότι γίνεται πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει οικονομικός απολογισμός, αλλά και ανάλυση σκοπιμότητας και ιεράρχηση προτεραιοτήτων.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2016/10/blog-post_5.html

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.