Η μηχανή του χρόνου: Η κοινωνικότητα του ποδοσφαίρου - συνεστιάσεις Α.Ο. Αλυζιακού Μύτικα.


Μία συλλογή έξι φωτογραφιών σας παρουσιάζουμε σήμερα, όχι πολύ παλιές. Είναι αρχές της δεκαετίας του '90 και αφορά την ομάδα του χωριού μας τον Αλυζιακό και τις συνεστιάσεις της ομάδας με συμμετοχή παικτών, διοίκησης και κόσμου.
Όλες οι φωτογραφίες είναι στο μαγαζί των αδελφών Λιάτσου στο κέντρο του Μύτικα και πραγματικά ωραίες θύμησες αλλά και συγκίνηση για τα πρόσωπα που βλέπουμε στην φωτογραφία και αναφερόμαστε στον πρώτο Πρόεδρο του Αλυζιακού της συμμετοχής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ, τον αείμνηστο Κώστα Κατσιγιάννη.
Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Βουλιέρη για την παραχώρηση των συγκεκριμένων φωτογραφιών, όπως και πολλών άλλων, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσουμε σταδιακά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.