Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Το αδιαχώρητο από τον κόσμο στο κέντρο OSTRELLA.


Την καθιερωμένη του Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ. στο κέντρο OSTRELLA ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Η παρουσία του κόσμου εντυπωσιακή δημιούργησε πραγματικά το αδιαχώρητο.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα κα Γεωργία Ταμπάκη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και προέτρεψε όλοι να μείνουν κοντά και να στηρίξουν τον Σύλλογο. Κατόπιν έκοψε την πίτα, και κομμάτια μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο, με το φλουρί να τυχαίνει στην γιατρό κα Σοφία Χολή.
Εμείς από την πλευρά μας να πούμε τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις γυναίκες του Συλλόγου και να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι πλησιάζει το 12ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι και εδώ πρέπει να δώσουμε την έμπρακτη στήριξη μας όλοι, με δύο τρόπους.
Πρώτον, ενισχύοντας οικονομικά τον Σύλλογο στην οικονομική εξόρμηση που σύντομα θα πραγματοποιήσει, γιατί για να μπορέσουν οι γυναίκες να δημιουργήσουν όλο αυτό το ωραίο θέαμα κάθε χρόνο χρειάζονται χρήματα, και δεύτερον και κατά την γνώμη μας αρκετά σημαντικό, να συμμετέχουμε τόσο στην προετοιμασία του καρναβαλιού, δίνοντας την βοήθεια μας, αλλά πολύ περισσότερο παίρνοντας μέρος στα γκρουπ που παρελαύνουν το μεσημέρι της Κυριακής στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.
Ανεξάρτητα ηλικίας πρέπει φέτος η συμμετοχή μας να είναι πιο μεγάλη και ποιο ενεργή. Είναι μία πολύ όμορφη στιγμή που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.
Χρόνια πολλά γυναίκες....
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.