Ανακοίνωση υποψηφιότητας κας Λιάλιου Γεωργίας.


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να συμπορευτώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου και γιατρού κου Παναγιώτη Στάικου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου. Είμαι καθηγήτρια Φιλόλογος και υπηρετώ μέχρι και σήμερα στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Ως ενεργός πολίτης πήρα την απόφαση να υποβάλω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να συμβάλω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση, αποβάλλοντας τις όποιες αγκυλωτικές νοοτροπίες, οι οποίες έχουν καταδικάσει το Δήμο μας σε στασιμότητα. Ευελπιστώ λοιπόν στην έμπρακτη στήριξή σας. 

Μετά τιμής 

ΛΙΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.