Ανακοίνωση υποψηφιότητας κας Κωνσταντίνας Καραγιάννη.Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Ονομάζομαι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και είμαι σύζυγος του Αλέξανδρου Σαλαγιάννη, ιδιοκτήτη σχολής οδηγών με έδρα τον Αστακό. Μένω μόνιμα στον ΑΣΤΑΚΟ και έχω δύο γιους, τον Γιώργο, φοιτητή του τμήματος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΥ του Πανεπιστημίου Πατρών, και το Νίκο, φοιτητή επίσης στο τμήμα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ του ιδίου Πανεπιστημίου.

Με πολύ χαρά λοιπόν, θα ήθελα να σας δηλώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κου Παναγιώτη Στάικου «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».
Η  απόφαση μου να συμμετάσχω  και εγώ  σε αυτόν τον αγώνα ήταν ανενδοίαστη, καθώς πιστεύω και θέλω πραγματικά να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Σας ζητώ λοιπόν να με στηρίξετε σε αυτή μου την προσπάθεια.

Μετά τιμής

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.