Ανακοίνωση υποψηφιότητας και σύντομο βιογραφικό του Καλλίνικου Σπύρου.


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες ονομάζομαι ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έχω εργαστεί στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας (Αστακού, Καραϊσκάκη, Μύτικα, Κανδήλα, Βάρνακα, Αρχοντοχώρι), καθώς και στην τοπική ομάδα του Αστακού Αίολος.
Επίσης ασχολούμαι με την εστίαση 20 χρόνια διατηρώντας την καφετέρια Λιόγερμα στον Αστακό. Η επαφή μου με την εκπαίδευση με έχει φέρει κοντά σε ένα μεγάλο πρόβλημα του Δήμου μας, αυτό της υπογεννητικότητας και της εγκατάλειψης.
Είναι θλιβερό να βλέπεις ολόκληρη τάξη σχολείου να απαρτίζεται από 3-4 παιδάκια και από την άλλη να ακούς από σωτήρες για μια ανάπτυξη που δεν ήρθε ποτέ. Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν ξέρω αν οφείλεται στο ξηρομερίτικο αίμα, σίγουρα όμως οφείλεται στα βιώματα μου από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μέχρι σήμερα που συνεχίζω να ζω εδώ με την γυναίκα μου Χαρούλα Μητσάνη και τα τρία παιδιά μας.
Ο μαρασμός και η εξαθλίωση των πάντων στον τόπο μας είναι σύνηθες φαινόμενο όχι μόνο σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και την κατάλυση των αξιών που διέπουν μια κοινωνία με αρχές.
Η ψήφος είναι η φωνή του κάθε πολίτη ξεχωριστά που εκφράζεται μέσα από εκλεγμένους αιρετούς σε ένα υγιές δημοκρατικό σύστημα. Δυστυχώς για τον τόπο μας αυτό δεν ισχύει και με θλίβει το γεγονός ότι η ψήφος των πολιτών χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές για να πιάσουν κάποιοι, καλή τιμή στο 《χρηματιστήριο》 ψήφων του Δήμου Ξηρομέρου.
Ας προσπεράσουμε λοιπόν τον επαγγελματία πολιτικό που κρατά τούτο τον τόπο πίσω σαν τα γερασμένα πλοία που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν πια και κάνουν πολλούς νέους ανθρώπους να απογοητεύονται, με αποτέλεσμα να φεύγουν. Εγώ πιστεύω σε αυτόν τον τόπο όσο και αν προσπαθούν μερικοί να με πείσουν να εγκαταλείψω το πλοίο, δεν θα τα καταφέρουν, θα μείνω εδώ, θα υπάρχω και καλώ όλους εσάς που αγαπάτε πραγματικά το τόπο μας να πείτε ΟΧΙ στην αλαζονεία, ΟΧΙ στο πελατειακό σύστημα, ΝΑΙ στην Αλλαγή, ΝΑΙ στο Ξηρόμερο που ελπίζει!!! ΝΑΙ στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ με επικεφαλής τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.