Ξεκίνησε το έργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα - Μύτικας.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η τελευταία ενημέρωση μας για το συγκεκριμένο έργο ήταν τον Φεβρουάριο 2020, όπου σας ενημερώσαμε για την συμβασιοποίηση του έργου (δείτε εδώ), το οποίο δημοπρατήθηκε τον Μάιο του 2019 (δείτε εδώ).
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σχετικό της δελτίο τύπου, μας ενημερώνει για την εγκατάσταση του αναδόχου και την έναρξη των εργασιών του έργου.

----------------------------

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ξεκίνησε το έργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα - Μύτικας.

Ένα έργο που θα λύσει χρόνια προβλήματα επικινδυνότητας και θα ικανοποιήσει ένα μόνιμο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου ξεκίνησε την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020.
Πρόκειται για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Κανδήλα – Μύτικας, συνολικού μήκους 32 χλμ και προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος δήλωσε: «Είναι εντολή του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, αλλά και συνειδητή επιλογή, να βρίσκομαι σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας και να παρακολουθώ στενά όλα τα έργα που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και επιλύουν χρόνια προβλήματα των πολιτών. Το έργο που ξεκίνησε σήμερα, σε συνδυασμό με την μελέτη παράκαμψης των οικισμών Μπαμπίνης και Αρχοντοχωρίου, που περαιώνεται σύντομα, θα μετατρέψει σε ταχύτερη και ασφαλέστερη τη διέλευση προς τον Μύτικα, γεγονός που σηματοδοτεί και νέες προοπτικές ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και το παραλιακό μέτωπο». 
Σημειώνεται πως οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή τμημάτων νέου ασφαλτοτάπητα, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, καθαρισμούς και επενδύσεις τάφρων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας καθώς και οριζόντια και κάθετη σήμανση. Παράλληλα θα γίνουν και τυχόν άλλες απαραίτητες παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.