Συμβασιοποιήθηκε η συντήρηση και βελτίωση στον οδικό άξονα Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας.ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ως Blog παρακολουθούσαμε συνεχώς την εξέλιξη του οδικού έργου Κουβαράς - Μπαμπίνη και κατόπιν όλες τις εξελίξεις σχετικά με το πάνδημο αίτημα των πολιτών, για επέκταση του οδικού αυτού άξονα προς Αετό - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα και Μύτικα.
Έτσι λοιπόν μετά την δημοπράτηση της επέκτασης προς Μύτικα, που είχαμε τον Μάιο του 2019 και την εγκριση της τον Νοέμβριο του 2019 (δείτε εδώ), σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σχετικό της δελτίο τύπου, μας ενημερώνει για την συμβασιοποίηση του έργου.

----------------------------------

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Υπογράφτηκε η σύμβαση για συντήρηση και βελτίωση στον οδικό άξονα Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας.

Τη σύμβαση συντήρησης του επαρχιακού οδικού άξονα Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας, συνολικού μήκους 32 χλμ, που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ξηρομέρου, υπέγραψαν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο ανάδοχος του έργου.

Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης, μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και εκπροσώπου του ανάδοχου του έργου.
Αντικείμενο της εργολαβίας, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, η επισκευή και άρση κάθε επικινδυνότητας του οδικού άξονα.

Οι εργασίες που θα γίνουν, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
 • Χωματουργικά, με καθαρισμούς επενδεδυμένων τάφρων, πρανών, ερεισμάτων, κλπ, άρση καταπτώσεων. 
 • Τεχνικά έργα, περιορισμένης έκτασης σε θέσεις βλαβών. 
 • Ασφαλτικά, με εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα. 
 • Σήμανση και ασφάλεια, με αντικατάσταση των φθαρμένων στηθαίων, τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων οδοσήμανσης, διαγράμμιση οδοστρώματος, κλπ. 
 • Επίσης, περιλαμβάνεται κάθε άλλη εργασία που ενδεχομένως προκύψει εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου.
Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν επίσης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Σύρμος και ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη, Χρήστος Μητρογιώργος.

4 σχόλια:

 1. απο τις πολλες στρωσεις ασφφαλτου ορισμενα κτιρια εχουν γινει ημιυπογεια.μια προσοχη σ αυτα τα σημεια δεν θα ηταν πολυ καλη ενεργεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προβλέπεται να τοποθετηθούν,
  και κατά μήκος αυτού του δρόμου προς το γκρεμό,
  προστατευτικές μπάρες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και μετά χαλέβετε και ψήφους.

   Διαγραφή
  2. Μήπως οι Τοπάρχες που εμείς Ολοι εκλέγουμε :

   Είναι : << Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα >>

   Χρόνια Πολλά με Υγεία Πρωτίστως.

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.