Ξεκινούν σημαντικές εργασίες ανάπλασης και διαμόρφωση προαύλιου χώρου εκκλησίας στο Αγράμπελο.Με πρωτοβουλία και χορηγία του Προέδρου του Τ.Κ. Αγραμπέλου κ. Δημητρίου Τάγκα, αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο ο προαύλιο χώρος της εκκλησίας μας.
Συγκεκριμένα σε πρώτη φάση έγινε δενδροφύτευση (3 μουργιές ηλικίας 12 ετών) και χτίστηκε ένα πρεβάζι, έτσι ώστε να γίνει και φύτεμα από διάφορα λουλούδια (κρίνα τριανταφυλλιές κ.λ.π.)
Εδώ να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας ότι ο Πρόεδρος στέλνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γεωπόνο Χολή Παναγιώτη (ΠΑΥΛΟΣ Γ - ΧΟΛΗΣ Π ΟΕ - ΦΥΤΑ 4 ΕΠΟΧΕΣ, 28 χλμ ΕΟ Αθηνών - Λαμίας,, Αφίδνες) από το Βασιλόπουλο, για την δωρεά των 3 δέντρων προς το χωριό μας, και τους εθελοντές που βοήθησαν για το έργο. 
Με αποκλειστικές πληροφορίες του blog Agrampelonews, είναι ότι η ανάπλαση θα συνεχιστεί σε δεύτερη φάση στο προαύλιο χώρο, με ακόμα πιο εντυπωσιακά πράγματα που κορυφώνουν την αγωνία μας εν όψη Εορτών του Πάσχα.
Αναμένουμε τα καλύτερα από τον Πρόεδρο.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.