Συνειδητά ψέματα ή διαδικτυακό αλτσχάιμερ;

Φωτογραφία Νοέμβριος 2018: Ότι απέμεινε από την ομπρέλα που έσπασε και την πήρε ο αέρας. Το καλοκαίρι του 2019 στην παραλία της τράπεζας δεν μπήκαν ομπρέλες ποτέ. 
Δεν θα μπαίναμε καν στον κόπο να απαντήσουμε. Η ελευθερία της γνώμης, έστω και αν διαφωνούμε, είναι για εμάς απολύτως σεβαστή και ζητούμενο στην Δημοκρατία.
Όμως κάποιοι επικαλέστηκαν δικό μας κείμενο και δημοσίευμα το μακρινό 2015, για να πουν ένα συνειδητό ψέμα, να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν ψευδείς και πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Τους ενημερώνουμε ότι αληθές είναι:
1. Ναι το καλοκαίρι του 2015 υλοποιήθηκε δική μας παλαιότερη δημόσια πρόταση, να μπουν ομπρέλες στην παραλία της τράπεζας και φυσικά σαν θετικό που ήταν το αναδείξαμε με θετικό πρόσημο, όπως και πολλά άλλα.
2. Πέρυσι, το καλοκαίρι 2019, στην παραλία της τράπεζας δεν μπήκαν ομπρέλες ποτέ, εκτός αν κάποιοι τις ονειρεύτηκαν.
3. Πέρυσι καλοκαίρι 2019 δεν μπήκαν ομπρέλες, γιατί μετά το καλοκαίρι του 2018 οι ομπρέλες έμειναν για να κάνει μπάνια ο Άγιος Βασίλης (δείτε εδώ) και την μία ομπρέλα μήνα Νοέμβριο του 2018 την πήρε και την σήκωσε ο αέρας (δείτε εδώ), με αποτέλεσμα να σπάσει μια κολώνα μαντρότοιχου απέναντι και η ίδια να καταστραφεί ολοσχερώς και ευτυχώς δεν είχαμε κανένα σοβαρότερο ατύχημα και η άλλη ομπρέλα μαζεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2019 διαλυμένη και πετάχτηκε μέσα στο οικόπεδο Κοψιδά από την προηγούμενη διοίκηση. Προτείνουμε σε φωτογράφο να πάει να την απαθανατίσει διαλυμένη και πεταμένη.
4. Η παραλία της τράπεζας σε σχέση με το περυσινό χάλι είναι κούκλα, αλλά ο πήχης δεν είναι οι προηγούμενοι. Η παραλία πρέπει να καθαριστεί και να αστράψει και πρόκειται να γίνει από το συνεργείο που δουλεύει και καθαρίζει στον Μύτικα. Γι αυτό και η σπουδή να πούμε κάτι, να προλάβουμε.
Τι άλλα συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι στον Μύτικα, με τον Δήμο Ξηρομέρου να διαθέτει μάλιστα 61 εργαζόμενους με οκτάμηνα και να είναι κάπου αλλού, αλλά όχι στις υπηρεσίες των πολιτών, τα θυμόμαστε όλοι ευτυχώς.
Τα φρόντιζαν μάλιστα τόσο ωραία και τα σκουπίδια και τον ηλεκροφωτισμό και την καθαριότητα και για κάποιες φανταστικές κορδέλες, σήματα και κώνους που διαβάσαμε, που πέρναγε λέει το λεωφορείο αέρας, που οι κατευχαριστημένοι Μυτικιώτες από την πολύ ευτυχία και τελειότητα, έδωσαν 96 ολόκληρους ψήφους μέσα στον Μύτικα στους ευεργέτες, με ποσοστό 20,2%. Τόσο ειδυλλιακά ήμασταν στον Μύτικα, που μόνο εμείς δεν το είχαμε καταλάβει.
Είναι τα πράγματα στον Μύτικα αυτή την στιγμή εντάξει; Όχι βέβαια. Ο Μύτικας είναι πολλά χρόνια παρατημένος και η προσπάθεια που γίνεται χωρίς προσωπικό (η νυν διοίκηση αυτό το καλοκαίρι δεν έχει οκτάμηνα, ενώ η προηγούμενη πάντα είχε 20+ άτομα στην καθαριότητα) είναι αξιόλογη και ο Μύτικας είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, αλλά μπορεί, πρέπει και επιβάλλεται και πολύ καλύτερα.
Όλα τα παραπάνω που είπαμε τα παίρνουμε πίσω αν πρόκειται για την δεύτερη εκδοχή, δηλαδή για διαδικτυακό αλτσχάιμερ.

Υ.Γ.: Μέσα στην εβδομάδα θα καθαριστεί και ο χώρος του λιμανιού του Μύτικα, όχι με εντάλματα πληρωμής 4.960 € σε εργολάβους, για ανύπαρκτους καθαρισμούς, που δεν ξέρουν και που πέφτει το λιμάνι, αλλά με το συνεργείο του Δήμου που δουλεύει στον Μύτικα.
Σε σχέση με πέρυσι είναι αστέρι. Αλλά το μέτρο σύγκρισης δεν είναι οι προηγούμενοι ξαναλέμε. Το λιμάνι θέλει ένα καθάρισμα και θα γίνει. Άρα όποιος θέλει για φωτογραφίες έχει περιθώριο 2-3 μέρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.