Ο αέρας πήρε και σήκωσε τις ομπρέλες παραλίας του Δήμου Ξηρομέρου στον Μύτικα.


Ο χθεσινός δυνατός αέρας, πήρε την μία από τις δύο ομπρέλες παραλίας του Δήμου Ξηρομέρου, που είχαν αφεθεί στην τύχη τους στην παραλία μπροστά στην τέως Τράπεζα Πειραιώς. Η ομπρέλα έφυγε και καρφώθηκε στην μάντρα απέναντι στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα.
Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο ατύχημα σε διερχόμενο άνθρωπο ή κάποιο από τα οχήματα που περνάνε ή που πολύ συχνά παρκάρουν σε εκείνο το σημείο.
Τώρα γιατί αυτές οι δύο ομπρέλες δεν μαζεύτηκαν από τον Δήμο Ξηρομέρου δεν γνωρίζουμε να σας πούμε (στην παραλία του λιμανιού μαζεύτηκαν).
Κάποιος φίλος πάντως με ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ μας είπε: «Φέτος ο Αη Βασίλης μπορεί να θέλει να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία ή ακόμα καλύτερα, μπορούμε να βάλουμε εκεί τα Χριστούγεννα τον μάγο τον Βαλτάσαρ».

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα και απο τον Πέρσεβο να είσαι γνωρίζεις οτι στο Μύτικα που και που βαζει αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.