Μέλη Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ξηρομέρου. Πήγαν, ουδέν άκουσαν, ουδέν είδαν και απήλθαν....


Σύμφωνα με καταγγελίες μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρομέρου (τα ονόματα στη διάθεση μας), σήμερα Δευτέρα στις 6 το βράδυ, που ως γνωστόν υπήρχε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Ξηρομέρου με θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2019, τα συγκεκριμένα  μέλη προσήλθαν στον χώρο του Δημαρχείου για να συμμετέχουν στη συνεδρίαση, όπως ακριβώς καλούσε η πρόσκληση που γνωστοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, των τοπικών Blogs, αλλά και τους είχε γνωστοποιήθει και απ’ ευθείας.
Εκεί προς μεγάλη τους έκπληξη, από τις ακριβώς 6 η ώρα που προσήλθαν έως 7 παρά 10, δεν είδαν κανέναν. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν και ο ορισμένος χώρος της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης, κλειδωμένος και ούτε άνθρωπος, ούτε κάποια σχετική ανακοίνωση που να ενημερώνει. Έτσι φυσιολογικά περί της 7 παρά 10 αποχώρησαν άπρακτοι
Ως έχουμε καθήκον γνωστοποιούμε την καταγγελία και πραγματικά τι να πούμε... Η πλήρης απαξία και ασέβεια προς τους πολίτες και ουδέν άλλο σχόλιο....

1 σχόλιο:

  1. Το ραντεβού δεν ήταν εκεί. Ήταν στην τράπεζα, στις ομπρέλες. Ο Μπαλτάζαρ που ηταν μάγος και μύρισε τα νύχια του, πήγε. Εσείς, τι παριστάνετε; Τους αδικημένους; Ούτε για το Ελλαδα έχεις ταλέντο δεν κάνετε. Ενώ ο δήμαρχος, έμαθε από τον Μπαλτάζαρ και τσουπ! εξαφανίστηκε. Οεο! Και ύστερα, ήρθαν οι μέλισσες. Golden buzzer. Και το πατησε το κουμπί ο guest star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.