Προχωρά απρόσκοπτα η τουριστική επένδυση οικογένειας Μυτικιωτών, σε ξενοδοχείο τριών αστέρων εντός του οικισμού του Μύτικα.


Το Νοέμβριο του 2019, σας είχαμε ενημερώσει για πρώτη φορά για την τουριστική επένδυση οικογένειας Μυτικιωτών, σε τριών αστέρων ξενοδοχείο κλασικού τύπου εντός του οικισμού του Μύτικα στην θέση «Περιβόλια» (δείτε εδώ), που βρισκόνταν στο στάδιο του σχεδιασμού. Επρόκειτο για τουριστικό κατάλυμα 2 ορόφων, συνολικού εμβαδού 470,46 τ.μ.
Όλες οι επενδύσεις θέλουν κάποιο αρκετό χρόνο και κάποιες διαδικασίες να ωριμάσουν ξεκινώντας από το στάδιο του αρχικού σχεδιασμού, κατόπιν της εκκίνησης, της υλοποίησης και την παράδοσης τους. Δεν πέφτουν από τον ουρανό σε κάποιο γεωτεμάχιο όπως κάποιοι νομίζουν και φανερώνονται ξαφνικά μπροστά μας. Απαιτούνται διαδικασίες, γραφειοκρατία και αρκετές ανθρωποώρες μέχρι να φτάσουμε από τον αρχικό σχεδιασμό, στην υλοποίηση και εν τέλει στη παράδοση του έργου.
Κατόπιν με δύο επιπλέον δημοσιεύματα μας, σας ενημερώσαμε ότι η συγκεκριμένη τουριστική επένδυση εκκίνησε και προχωρά κανονικά (δείτε εδώ και εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η πρόοδος στη συγκεκριμένη τουριστική επένδυση, της γνωστής οικογένειας Βασιλάκη από τον Μύτικα, είναι αρκετά σημαντική πλέον και ορατή, όπου η οικοδομή έχει σηκωθεί αρκετά.
Οι άνθρωποι πρόσφατα κάνανε και τον καθιερωμένο αγιασμό και προχωράνε, παρά τα πρόσφατα προβλήματα που προέκυψαν στα προγράμματα Leader και στις εκταμιεύσεις των χρημάτων, όπως μας ανάφερε ο Βασίλης Βασιλάκης σε προφορική μας συζήτηση. «Εμείς παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε και προχωράμε ακάθεκτοι», μας τόνισε.
Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην οικογένεια Βασιλάκη για την τουριστική τους επένδυση. Να είναι υγιείς όλοι τους και με δύναμη να προχωρούν και να δημιουργούν.
Με το καλό η επένδυση τους να έρθει σύντομα και να συνεισφέρει στον τουριστικό Μύτικα, μαζί και με τις υπόλοιπες που είναι σε εξέλιξη αυτό το καιρό στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας.
Η τουριστική ανάπτυξη του Μύτικα και της ευρύτερης ενιαίας τουριστικά περιοχής, της παράκτιας διαδρομής Αστακός - Μύτικας έως Πάλαιρο και Πογωνιά, με τα πανέμορφα κοντινά νησάκια Κάλαμο και Καστό Ιονίου Πελάγους, έχει δρομολογηθεί και δεν αναστρέφεται.

* Ευχαριστούμε τον Παρασκευά Βασιλάκη για τις φωτογραφίες από τον αγιασμό στο εργοτάξιο.






















1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.