Ξεκίνησε η επένδυση συμπατριώτη μας Μυτικιώτη, σε ξενοδοχείο τριών αστέρων εντός του οικισμού του Μύτικα.


Το Νοέμβριο του 2019, σας είχαμε ενημερώσει για πρώτη φορά για την τουριστική επένδυση συμπατριώτη μας Μυτικιώτη, σε τριών αστέρων ξενοδοχείο κλασικού τύπου εντός του οικισμού του Μύτικα στην θέση «Περιβόλια» (δείτε εδώ). Πρόκειται για τουριστικό κατάλυμα 2 ορόφων, συνολικού εμβαδού 470,46 τ.μ.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του ξενοδοχείου και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε καλή συνέχεια στον συμπατριώτη μας. Με το καλό η επένδυση του να έρθει σύντομα και να συνεισφέρει στον τουριστικό Μύτικα, μαζί και με τις υπόλοιπες που είναι σε εξέλιξη αυτό το καιρό.
Η τουριστική ανάπτυξη του Μύτικα και της ευρύτερης ενιαία τουριστικά περιοχής, της παράκτιας διαδρομής Αστακός - Μύτικας, με τα πανέμορφα κοντινά νησάκια Κάλαμο και Καστό Ιονίου Πελάγους, έχει δρομολογηθεί.
Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας είναι παντελώς λαθεμένος και παράλογος και αν ω μη γένοιτο προχωρήσει, θα σταματήσει μία οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα διαχέεται προς όλους, δίνοντας ευκαιρίες και προοπτικές για αναστροφή της εγκατάλειψης του τόπου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, για χάρη μιας πολύ μικρότερης ανάπτυξης για λίγους, η οποία θα υποβαθμίσει ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.
Αναζητείται λοιπόν λογική από όλους μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.