Συνεχίζεται η Γ' φάση της απογραφής, για τους πολίτες που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν απογραφεί έως τώρα.


Αστακός 14-02-2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει μετά από επικοινωνία με την ΕΛΣΤΑΤ, ότι συνεχίζεται η διαδικασία της απογραφής με την Γ' Φάση για τους πολίτες που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν απογραφεί έως τώρα.
Απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ θα βρίσκονται, από αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, στο Δημαρχείο Αστακού και στο Κοινοτικό Κατάστημα Κανδήλας, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και το Σαββατοκύριακο.
Οι πολίτες που θα προσέλθουν για να απογραφούν, πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ, για όλα τα μέλη του νοικοκυριού που θα απογράψουν. Ιδιαίτερα βοηθητικό θα είναι εάν έχουν μαζί τους και τον 12ψήφιο Μοναδικό Κωδικό Απογραφής (το σημείωμα που έχουν αφήσει στις πόρτες των οικιών οι απογραφείς).
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: Δημαρχείο: 2646360500
  • ΔΕ Αστακού: Αντιδήμαρχος Μακρής Σωτήρης
  • Απογραφέας: Βραχνού Σταυρούλα 6940714732
  • ΔΕ Αλυζίας: Αντιδήμαρχος Παληογιάννης Παναγιώτης
  • Απογραφέας: Καστανού Ουρανία 6970857705
  • ΔΕ Φυτειών: Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος
  • Απογραφέας: Σαπρίκη Αλίκη 6974568443
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.