Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας: Και 3η ελπιδοφόρα επίσκεψη! Ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.ΠΕ κ. Ιωάννης Νικόπουλος στο Κ.Υ. Μύτικα.


Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΚΑΙ 3η ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!
Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ης Υ.ΠΕ
κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Το έμπρακτο και ζωντανό ενδιαφέρον του Υποδιοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Νικόπουλου, αγαπητού Ηπειρώτη συμπατριώτη, για να ανοίξει το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα, είναι φανερό, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει επισκεφθεί τρείς φορές το Κ.Υ. Μύτικα. Δυστυχώς σε κάθε του επίσκεψη του παρουσιάζονται διάφορες μικροελλείψεις και έτσι με το να «διυλίζομεν τον κώνωπα και να καταπίομεν την κάμηλον», πάμε από αναβολή σε αναβολή...
Ο κ. Νικόπουλος όμως «έχει βάλει πλάτη», όπως μας έχει δηλώσει ο ίδιος και υπόσχεται σύντομα το άνοιγμα του νέου κτηρίου και το επόμενο βήμα του θα είναι ο εφοδιασμός του με βιοϊατρικό εξοπλισμό.
Στην προσπάθεια του αυτή, οφείλουμε να έρθουμε αρωγοί και ιδιαίτερα οι ευκατάστατοι απόδημοι πατριώτες του εσωτερικού και εξωτερικού, εφοδιάζοντας το Κέντρο Υγείας Μύτικα με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, όπως Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό, Υπέρηχο κ.λπ.
Κρούομε λοιπόν για άλλη μια φορά, τις ευαίσθητες χορδές των πατριωτικών αυτών αισθημάτων τους, να έρθουν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Στην πατρίδα τους, στα χωριά τους χτυπάει η καρδιά τους! Στον γέροντα πατέρα, στη γριά μάνα, στα αδέλφια, στους συγχωριανούς τους!
Ας παραδειγματιστούν από τους δωρητές προηγούμενων χρόνων, που έχουν σημαντικές δωρεές προς το Κ.Υ. Μύτικα. 
Προσωπικά βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με διάφορους ευκατάστατους επιχειρηματίες του εξωτερικού για το σκοπό αυτό.
Κάνετε όλοι τις προσπάθειές σας. Ο αγώνας είναι κοινός για όλους μας και ο σκοπός είναι υπαρξιακός και ιερός, αφού αγγίζει την Υγεία και τη ζωή όλων μας!

Μύτικας 4 Μαρτίου 2022

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κύριε Νταή
    Όταν πριν από 8 μήνες μου ζήτησε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Μύτικα να φέρω 6 τετραξονικά αυτοκίνητα με μπάζα οδοστρωσίας για να γινόταν η ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου, το έκανα ναι ή όχι αυθημερόν , χωρίς τυμπανοκρουσίες .
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.