Απορρίφθηκε και η εκ νέου προσφυγή του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, στην επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06, για απ' ευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής.


Στις 10 Ιανουαρίου 2022 (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε για την σιωπηρή απόρριψη της προσφυγής του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, κατά των αριθμ. 208/2021 (ΑΔΑ: 6ΥΦΝΩΚΖ-Ψ9Ι) και 209/2021 (ΑΔΑ: Ψ8ΒΘΩΚΖ-5ΦΙ), αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξηρομέρου.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γαλούνης προσέφυγε για την ίδια υπόθεση, στην επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06 και ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η εκ νέου απόρριψη και αυτής της προσφυγής του κ. Γαλούνη.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Γαλούνης, έκδωσε και κοινοποίησε στις 1.10.2021 στα τοπικά ΜΜΕ, σχετικό Δελτίο Τύπου για την αρχική του προσφυγή, διαφημίζοντας την πράξη του, που αφορούσε απ' ευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής, που κατά τον ίδιο και τη παράταξη του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', έπασχαν νομικά (δείτε το εδώ).
Τώρα έρχεται και η 2η στη σειρά απόρριψη των ενεργειών του κ. Γαλούνη, για να δείξει εκ του αρνητικού και πάλι αποτελέσματος, ότι μάλλον κάτι δεν γνωρίζει καλά από την ισχύουσα νομοθεσία ο κ. Γαλούνης.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της 2ης απόρριψης της προσφυγής, όπως το βρήκαμε δημοσιευμένο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

2 σχόλια:

  1. Είναι εξίσου σημαντικό τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο κσι στην πολιτική ως πολύ ή λιγότερο πολιτικοποιημένα και ισόρτιμα μέλη της κοινωνιας που ολοι είμαστε, να ξέρουμε κατα κάποιο τρόπο η στο περίπου να ξέρουνε, πότε κερδίζουμε και πότε χάνουμε μέσα στις αντικειμενικότητα των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυπογραφική διόρθωση : ισότιμα, ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.