Ακυρώθηκε η ένταξη του έργου της ύδρευσης στις Δ.Ε. Αστακού και Δ.Ε. Αλυζίας των 6.050.000 € στο Αντώνης Τρίτσης!!! Ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση στη διοίκηση Τριανταφυλλάκη.


Πολύ πρόσφατα μάθαμε ότι εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό εργαλείο του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, στη πρόσκληση ΑΤ01, το έργο: «Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης στις Τ.Κ. Αστακού, Μύτικα, Κανδήλας του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 6.050.000 €, το μεγαλύτερο ποσό στα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρου, από ιδρύσεως του το 2011, ένα έργο πνοής και άκρως απαραίτητο, με ένα ποσό τεράστιο που δεν έχει ξαναδεί ο Δήμος Ξηρομέρου.
Σήμερα με λύπη σας ενημερώνουμε, ότι τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και το έργο δυστυχώς ακυρώθηκε!!!.

Οι λόγοι της ακύρωσης συγκεκριμένοι και τα ερωτήματα που δημιουργούνται, όπως αναλυτικά σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω, αμείλικτα:
👉 Βαρυσήμαντο ερώτημα 1: Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 6.050.000 €. Τα 50 χιλιάδες ευρώ πως προέκυψαν; Γιατί το ποσό είναι ακέραιος αριθμός και δεν είχε δεκαδικό μέρος; Τι μας κρύβουν λοιπόν; Για την ταμπακιέρα θα μας πουν τίποτα; Απορία ψάλτου βήξ...
👉 Βαρυσήμαντο ερώτημα 2: Ο μακαρίτης ο Αντώνης Τρίτσης δεν είχε ενημερωθεί για το έργο. Μήπως λοιπόν το έργο ήταν εξ αρχής στον αέρα τελικά, μιας και ο χρηματοδότης δεν το γνώριζε; Τι θα κάνει τώρα ο Δήμος; Αναμένομεν...
👉 Βαρυσήμαντο ερώτημα 3: Αφού ο Αστακός, ο Μύτικας και η Κανδήλα έχουν νερό, γιατί να χαλάμε χρήματα εκεί; Δεν είναι διασπάθιση δημοσίου χρήματος αυτό; Γιατί δεν παίρνουμε τα χρήματα και αφού φτιάξουμε μία τριμελή διαπαραταξιακή και διακομματική ταυτόχρονα επιτροπή από τέσσερα άτομα, όπως είχε πει κάποτε και ο μεγάλος Βαμβακούλας, να ασφαλτοστρώσουμε όλο το Δήμο, βγάζοντας προηγουμένως ανακοίνωση στα Blogs, σε όποιους εργολάβους θέλουν να έρθουν να δώσουν προσφορά, αφού η τριμελής επιτροπή πρωτύτερα αποφασίσει με διαφάνεια; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό...
👉 Βαρυσήμαντο ερώτημα 4: Η δημοτική αρχή για λόγους διαφάνειας είχε υποχρέωση να φτιάξει μία επιστημονική επιτροπή που θα επιβλέπει το έργο, ώστε να το θωρακίσει. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Καλό θα είναι αυτή να αποτελείται από εγνωσμένους μηχανικούς της αλλοδαπής για τον φόβο των Ιουδαίων. Ένας Γερμανός και ένας Άγγλος θα ήταν το ιδανικό και ένας Γιαπωνέζος επιπλέον, να ελέγχει αυτούς τους δύο μην κάνουν ματσολιά. Θα το πράξει η δημοτική αρχή; Ίδωμεν. Οψόμεθα εις Φιλίππους...

Τα ερωτήματα είναι πολύ σοβαρά και χρήζουν άμεσα απαντήσεων για ένα έργο απαραίτητο για τον Δήμο Ξηρομέρου, που χάθηκε οριστικά απ' ότι φαίνεται.
Ήδη η αντιπολίτευση έχει ανεβάσει σωστά το θέμα πολύ ψηλά και εκτοξεύει ομαδικά πυρά προς την διοίκηση Τριανταφυλλάκη.
Οι δημότες υποφέρουν και απαιτούν να γνωρίζουν και δεν θα ανεχτούν άλλο τον εμπαιγμό, τα παραμύθια της Χαλιμάς και την κοροϊδία.


Όχι μην πιστεύετε τίποτα από τα παραπάνω. Το σημαντικότατο έργο της ύδρευσης έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και θα φέρει τα απαραίτητα έργα ύδρευσης, ώστε επιτέλους να λυθούν δομικά, προβλήματα χρονίζοντα επί μακρόν, κυρίως στην έδρα του Δήμου στον Αστακό, με τεράστια προβλήματα στην ύδρευση, φαινόμενο ίσως μοναδικό στην Ελλάδα για ένα τόσο μεγάλο οικισμό, έδρα Δήμου, αλλά και στην Αλυζία.
Ας μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες μας, αλλά είπαμε και εμείς φέτος να πούμε το καθιερωμένο Πρωταπριλιάτικο ψέμα.
Καλή συνέχεια.... και του χρόνου.... με τις υπόλοιπες ημέρες ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.