Επιβάλλεται το λιμάνι του Μύτικα να ανοίξει για ελλιμενισμό των ιστιοπλοϊκών. Συνάντηση επαγγελματιών και κατοίκων για το θέμα την Πέμπτη στις 07:00 μ.μ.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Κοινότητας Μύτικα.
Μύτικας 18-06-2022
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας επαγγελματίες και τους κατοίκους του Μύτικα, ότι ξεκίνησε μία προσπάθεια να ανοίξει από το φετινό καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι το λιμάνι του Μύτικα για ελλιμενισμό ιστιοπλοϊκών σκαφών στο ένα μπαστούνι του λιμανιού προς τα Δυτικά.
Μάλιστα έχει σταλεί μέσω του Δήμου Ξηρομέρου, σχετικό αίτημα στο Λιμεναρχείο Λευκάδας με σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα, για να καθοριστεί το συγκεκριμένο μπαστούνι αποκλειστικά για ελλιμενισμό ιστιοπλοϊκών σκαφών για του μήνες Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.
Δυστυχώς σε αυτό δεν βρίσκουμε ανταπόκριση, συνεργασία και καλή πίστη από την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία.
Καλούνται λοιπόν οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του Μύτικα, σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ., για να καθορίσουμε την στάση μας και τις πιθανές δυναμικές μας ενέργειες για το καλό όλου του Μύτικα, γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Ο Μύτικας βλέπει τα ιστιοπλοϊκά να περνούν, κανένα να μην μπορεί να μπει στο λιμάνι του Μύτικα, ενώ τα γειτονικά πολύ μικρότερα λιμάνια από του Μύτικα, Καλάμου, Καστού ακόμη και της Επισκοπής, είναι γεμάτα από ιστιοπλοϊκά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

8 σχόλια:

  1. Επιβάλλεται πιστεύω όμως και κάποιο σύστημα πληρωμής για την χρήση του νερού,που μέχρι στιγμής είναι δωρεάν και γίνεται κατάχρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τουριστικός Μύτικας εάν θέλουμε πραγματική τουριστική ανάπτυξη,
    θα πρέπει να γίνει σε ξεχωριστή τοποθεσία αγκυροβόλιο ιστιοπλοϊκών σκαφών με μεγάλη χωρητικότητα για μεγάλα και μικρότερα σκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν καταλαβα καλα να φτιαξουμε και τριτο λιμανι για να μην τυχόν βγαλης τη βαρκα σου απο το λιμανι

      Διαγραφή
    2. Να μην κρίνουμε άν δέν ξέρουμε.
      Ειμαι απο αλλο χωριό του δήμου και δέν εχω ούτε βάρκα ούτε πλοίο ουτε κοτερο και δέν έχω κανενα στομικό κομματικό και τοπικιστικό συμφερον.

      Διαγραφή
    3. Μην δυσκολεύεται τον ελημενισμο γιατί η αγορά κ τα κέντρα δεν θα δουλέψουν

      Διαγραφή
  3. Φίλε έτσι πού έγινε το φορολογικό μας σύστημα καλύτερα νσ μήν έχουμε κανένα περιουσιακό στοιχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο λάθος, τα σκάφη αυτά θα μπλοκάρουν τα πάντα, κάθε μέρα θα γίνεται χαμός. Κάποια άλλη πρόταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι επαγγελματιες μπορουν να δενουν και απ'εξω,στο βυθισμενο για δυο μηνες Ιουλιο και Αυγουστο.Δεν γινεται δυο σκαφη να καταλαμβανουν με πλαγιοδετηση ολοκληρη προβλητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.