Θωμάς Μπαρμπαρούσης, επαγγελματίας δημοσιογράφος - blogger και υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Σάββα: «Όταν τα πόδια σηκώνονται και κτυπούν το κεφάλι..... Για την ταμπακιέρα, θα μας πει κάτι iAitolokarnania.gr».


Γράφει - σχολιάζει - αποκαλύπτει
ο Θωμάς Μπαρμπαρούσης.

Θα παρακάμψω την απρεπή και ασέβαστη, προς το πρόσωπό μου, συμπεριφορά του Διαχειριστή της ιστοσελίδας iaitoloakarnania. gr κ. Θανάση Μπίκα, γιατί, αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον ίδιο και αποκαλύπτει το ποιόν του. Πράγμα, όμως, που ελάχιστα, πιστεύω, απασχολεί τους Ξηρομερίτες.
Για εμένα, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας iaitoloakarnania.gr είναι ο κ. Θανάσης Μπίκας και όχι ''ο αυτοαποκαλούμενος μπλόγκερ'', που είμαι εγώ γι αυτόν.
Και να σκεφθείτε ότι ο κ. Μπίκας μου ζήτησε να του αποστέλλω τα προς δημοσίευση άρθρα μου και στην ιστοσελίδα του , και ακόμη ότι, ηλικιακά, μας χωρίζουν τουλάχιστον 35 χρόνια.
Δεν θα σχολιάσω, επίσης, την διαπίστωσή του ότι η ιστοσελίδα του είναι η πρώτη στην Αιτωλοακαρνανία, γιατί δεν αντέχει σε σχολιασμό!
Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους καλώ, έστω και αυτή τη στιγμή, να δώσει απαντήσεις σε τρία καίρια ερωτήματα, που αφορούν στην ‘’περίφημη’’ Δημοσκόπησή του, ώστε οι Ξηρομερίτες να σχηματίσουν άποψη για τον βαθμό αξιοπιστίας της

Ειδικότερα :
1. Με ποιο τρόπο και με ποια μέθοδο διασφαλίστηκε ότι στη Δημοσκόπηση θα ψήφιζαν μόνον οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ξηρομέρου και όχι ο οποιοσδήποτε άσχετος με το Ξηρόμερο, που δεν γνωρίζει κατά που ‘’πέφτει’’ η περιοχή;
2. Πως, και με ποιο τρόπο και με ποια τεχνική και επιστημονική μέθοδο διασφαλίστηκε ότι κάποιοι , μπορούσαν να ψηφίσουν μόνο μία φορά και όχι δέκα;
3. Μπορούσε, ή όχι κάποιος που διαθέτει κινητά τηλέφωνα, τάμπλετς, pc να ψηφίσει τόσες φορές, όσα και τα τερματικά, που διαθέτει, ή μπορεί να χρησιμοποιεί- δικά του ή και ξένα ;

------------------------------------------

Οι διάλογοι, που αποκαλύπτουν αλήθειες.......
Αυτοί είναι οι διάλογοι μεταξύ εμού και του κ. Μπίκα, όπως είναι καταγεγραμμένοι στο viber.

Οι διάλογοι αποσύρθηκαν κατόπιν e-mail που λάβαμε από τον κ. Μπαρμπαρούση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.