Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.


Αστακός, 22/2/2024
Αριθ. πρωτ.: 2514
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προς:
Τα τακτικά μέλη του
Δημοτικού Συμβουλίου
(ως Πίνακα Αποδεκτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική δια ζώσης Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 26 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 07:30 μ.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Πρόσκληση του Διεθνούς μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού "Healthy Seas" για την υλοποίηση δράσεων χαρτογράφησης και καθαρισμού της θαλάσσιας και παράκτιας ρύπανσης από τις εγκαταλελειμμένες υδατοκαλλιέργειες (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
2. Καθορισμός αμοιβής νομικού για εκκρεμούσα αίτηση αναίρεσης επί υποθέσεως της πρώην κοινότητας Καραϊσκάκη κατά του Ελληνικού Δημοσίου (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
3. Καθορισμός αμοιβής νομικού για την κατάθεση δικογράφου πρόσθετων λόγων ακύρωσης στην υπόθεση κατά του Π.Δ. των Εχινάδων, όπως και στην υπόθεση μετεγκατάστασης στη θέση με εσφαλμένο προσδιορισμό "ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΑ" (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
4. Ορισμός εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α) (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γερόλυμος Σωτήριος).
5. Έγκριση εκ νέου της συστατικής πράξης του "Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.)'' (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γερόλυμος Σωτήριος)
6. Ορισμός μελών γνωμοδοτικής επιτροπής της παρ. 2, του άρθρου 3 του Ν. 2734/1999 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γερόλυμος Σωτήριος).
7. Ορισμός ειδικής επιτροπής της παρ. 5 του άρθρου 3 της ΚΥΑ 41087/2017 (Φ.Ε.Κ. 4249/τεύχος Β/ 05-12-2017) (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μάντζαρης Ελευθέριος).
8. Συγκρότηση Δημοτικής επιτροπής Ισότητας (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
9. Κατανομή Α' Δόσης έτους 2024 στις σχολικές επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Εισηγητής ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μπαμπούρης Κωνσταντίνος).
10. Παραχώρηση δημοτικού χώρου για την εγκατάσταση εργοταξίου στην δημοτική κοινότητα Μύτικα (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πολύζος Βασίλειος).
11. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια δημοπρασίας για τα ελαιόδεντρα που υπάρχουν εντός οικοπέδου εγκατάστασης της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού στη Δημοτική Ενότητα Αλυζίας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γερόλυμος Σωτήριος).
12. Διατύπωση γνώμης περί χορήγησης εργοταξιακής παροχής ύδρευσης σε Υποσταθμό Ανύψωσης Τάσης 20/150kV στο χώρο των Α.Π.Ε. ιδιοκτησίας της "Ενεργειακής Κοινότητας ΥΠΕΡΙΩΝ ΣΥΝ. ΠΕ." εκτός οικισμού της Τ.Κ. Φυτειών επί της επαρχιακής οδού Φυτειών – Μύτικα (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μακρής Σωτήριος).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ρεγκούτας Ανδρέας, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών Στρατομήτρος Ιωάννης, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Μακρής Ιωάννης, η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Ραλάτου Ζαχαρούλα, ο αναπληρωτής Δ/ντης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Αιτ/νίας κος Βάσσης Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύτικα προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1. Γερόλυμος Σωτήριος του Φωτίου
2. Δρακάς Παναγιώτης του Ευσταθίου
3. Κακαβά-Πανάγου –Μπελέχα Ευτυχία του Δημητρίου
4. Μακρής Σωτήριος του Κων/νου
5. Μάντζαρης Ελευθέριος του Ιωάννη
6. Μητσάνη Ιωάννα του Χριστόδουλου
7. Παληογιάννης Παναγιώτης του Ευσταθίου
8. Πολύζος Βασίλειος του Παρασκευά
9. Ρετούλης Θωμάς του Ιωάννη
10. Σιδεράς Στυλιανός του Ζώη
11. Τάγκας Δημήτριος του Χρήστου
12. Ταπραντζή – Πέττα Χριστίνα του Γεράσιμου
13. Τσόμπου –Παύλου Άρτεμις του Σπυρίδωνα
14. Φλωρόπουλος Ιωάννης του Κων/νου
15. Χρόνης Ιωάννης του Χρήστου
16. Γαλούνης Ερωτόκριτος του Παναγιώτη
17. Γκούμας Γεώργιος του Βασιλείου
18. Ζορμπάς Ιωάννης του Ανδρέα
19. Ζώγας Νικόλαος του Αριστόδημου
20. Κολοβός Χρήστος του Βασιλείου
21. Κράββαρης Σπυρίδων του Λάμπρου
22. Πανταζής Απόστολος του Νικολάου
23. Τόγιας Χρήστος του Κων/νου
24. Κομπλίτσης Δημήτριος του Φωτίου
----------------------------------------------------------------------
Κοιν.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.