Διαβούλευση για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου.


Ημερομηνία 22-2-2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εφαρμογή της ΣΒΑΑ των Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου, εντάσσεται στο Περιφερειακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2021-2027 και έχει στο επίκεντρο την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, την αστική αναβάθμιση και ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής και της πρόσβασης των δημοτών σε ποιοτικές υπηρεσίες.
Στα πλαίσια υλοποίησης της ΣΒΑΑ, κρίνεται απαραίτητη η διαβούλευση με τους φορείς και τους πολίτες της Χωρικής Ενότητας των δύο Δήμων, καθώς ως διαδικασία αποτελεί ουσιαστική παράμετρο για την εκπόνηση και την υλοποίηση μια επιτυχημένης στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ).
Για να «ακουστεί» η φωνή όλων, λειτουργεί από σήμερα ειδικό site ενημέρωσης και διαβούλευσης της ΣΒΑΑ των Δήμων Ι. Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου όπου υπάρχει ενσωματωμένο και το ερωτηματολόγιο.


Η συμμετοχή όλων αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία της νέας Στρατηγικής.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.