Συνάντηση του Προέδρου των Απανταχού Αστακιωτών με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ.


Του Χρήστου Μπόνη.
Προέδρου Απανταχού Αστακιωτών.

Συναντήθηκα σήμερα με τον επιστήθιο φίλο μου επί πολλά χρόνια, Πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Παπαδόπουλο· αφενός μεν για να τον ευχαριστήσω για την καταλυτική συμβολή του, που αφορούσε τη διάθεση συνεργείου της ΕΡΤ προκειμένου να καταγράψει την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του Νίκου Μήτση, με θέμα: «Αστακός Ξηρομέρου: Θυσίες και Αγώνες στα 1821», που συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών και την ΟΠΣΥΞ πριν λίγες μέρες· αφετέρου, για να του προσφέρω το δίτομο έργο ως ανάμνηση, ώστε να το μελετήσει με την πρώτη ευκαιρία.
Συζητήσαμε για πολλά θέματα που αφορούν την προβολή της περιοχής του Ξηρομέρου, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση σε όσα σπουδαία και μεγάλα γεγονότα – εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας.
Πριν τη συνάντηση με τον Πρόεδρο, προηγήθηκε η συνάντηση με τον Βασίλη Θωμόπουλο, Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ, διότι χωρίς τη δική του —καθοριστική— απόφαση, ίσως να μην είχαμε τη χαρά το συνεργείο να παρευρεθεί και να καταγράψει την εκδήλωση. Ο ρόλος του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης είναι ο σημαντικότερος στη συνολική δομή της ΕΡΤ.
Προσέφερα και στον κ. Θωμόπουλο ένα αντίτυπο, καθώς και ένα 12σέλιδο έντυπο που έχει εκδώσει ο Σύλλογος Αστακιωτών πριν περίπου δύο χρόνια, με την ιστορία του σύγχρονου Αστακού (το ίδιο έντυπο προσφέρθηκε και στον Πρόεδρο), ώστε να γνωρίσει και τις ομορφιές της πόλης μας, όπως και τα σύγχρονα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία χρόνια.

Αφού τους ευχαρίστησα εκ μέρους όλων των συνδιοργανωτών και του εκδότη, δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση που θα προγραμματιστεί στον Αστακό. Και φυσικά, η ΕΡΤ —όπως έχει δείξει τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, δηλώνοντας παρούσα ως ο μόνιμος χορηγός επικοινωνίας μας— θα είναι σύμμαχός μας και στη συνέχεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.