Λαχειοφόρος αγορά με δώρα 3 εικαστικές δημιουργίες. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, διοργανώνει την δράση με σκοπό την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπού εξοπλισμού, για την ολοκλήρωση και εύρυθμη λειτουργία της αίθουσας υπολογιστών του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.


Εδώ και 3 χρόνια περίπου γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσει στο Δημοτικό Σχολείο μας μια άρτια εξοπλισμένη αίθουσα εργαστηρίου ηλεκτρονικών υπολογιστών, για την εκπαίδευση των μαθητών στο τόσο απαραίτητο για την εξέλιξη τους μάθημα της Πληροφορικής.
Δυστυχώς, παρά τις πιέσεις μας προς τους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής και τις κούφιες υποσχέσεις τους, η δημιουργηθείσα με εθελοντική εργασία αίθουσα, είναι ελλιπής από άποψη υλικοτεχνικής υποδομής. Μόνο τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές υπάρχουν και αυτοί αγοράστηκαν μετά από την ευγενική προσφορά ανώνυμου δωρητή, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε
Σημειώνουμε ότι εκτός του βασικού εξοπλισμού των Η/Υ, απαιτείται και περαιτέρω εξοπλισμός (βιντεοπροβολέας, δικτυακός εξοπλισμός, πολυμηχάνημα, μελάνια, άλλα περιφερειακά, πληροφοριακές αφίσες) για την ολοκληρωμένη εξάσκηση των μαθητών και την πλήρη εξοικείωση τους με το αντικείμενο της Πληροφορικής.
Επειδή λοιπόν η υπομονή μας εξαντλήθηκε και κοντεύουν Χριστούγεννα χωρίς οι μαθητές να έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν σωστά στο μάθημα της Πληροφορικής (συνωστίζονται ανά ομάδες των 4 - 5 μαθητών σε κάθε Η/Υ), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε την διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς με τρία (3) δώρα – εικαστικές δημιουργίες ντόπιων καλλιτεχνών και συγκεκριμένα:

«Βάζο με γαρύφαλλα» - Ιακωβίδης.
1. Πίνακας ζωγραφικής, δωρεά – δημιουργία του μέλους μας κας Δώρας Τσούνη.

«Περιμένοντας το καίκι».
2. Πίνακας ζωγραφικής, δωρεά – δημιουργία της κας Φούλας Σκαρογιάννη.


3. Ένα σετ – διακοσμητική σύνθεση, δωρεά και δημιουργία του μέλους μας και Νηπιαγωγού κας Τζωρτζίνας Καμπισοπούλου.

Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την ολοκλήρωση της αίθουσας του εργαστηρίου Πληροφορικής με την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού. 
Θα διατεθούν αρχικά 400 ονομαστικοί λαχνοί αξίας 5 € έκαστος.
Η κλήρωση θα διενεργηθεί στη γιορτή Χριστουγέννων του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Καλούμε κάθε γονέα, συνδημότη, συντοπίτη να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια, αγοράζοντας έστω έναν ή και περισσότερους λαχνούς.
Τα μέλη του Δ.Σ. και άλλοι φίλοι μας θα διακινήσουν τους λαχνούς στην περιφέρεια μας, οπότε καθένας που επιθυμεί θα μπορεί με φυσικό τρόπο να προμηθευτεί λαχνούς.
Για οποιονδήποτε φίλο μας που βρίσκεται μακριά υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας και αποστολής των αντίστοιχων ονομαστικών λαχνών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: oigsu4@otenet.gr ή τηλεφωνικά: 6974896080 κατόπιν συνεννόησης με τον Ταμία του συλλόγου ή τον Πρόεδρο για κάθε απορία ή διευκρίνιση. 

Υ.Γ.: Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι έγιναν δωρεά άλλα τέσσερα πλήρη συστήματα υπολογιστών από την κα Βάσω και τον κ. Γιάννη Τσαμπιέρη και τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή στήριξη στο σχολείο μας.

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος 

Γ. Ν. Πουρνάρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.