Εκκίνησε το έργο που θα καταστήσει προσβάσιμο τον πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο «Καστρί».


Μετά την υπογραφή της σύμβασης στις 6 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ), του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», που ξεκινάει από την Επαρχιακή οδό Αετού - Αρχοντοχωρίου και προσεγγίζει τον πολύ γνωστό σε εμάς τους Αλύζιους αρχαιολογικό χώρο στη θέση «Καστρί», με πολύ χαρά σας ενημερώνουμε, ότι ταχύτατα ο εργολάβος εγκαταστάθηκε στο έργο και ήδη εκτελούνται οι προβλεπόμενες εργασίες.
Ευχόμαστε το έργο να εκτελεστεί με την δέουσα προσοχή και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις προβλέψεις της μελέτης και να παραδοθεί στους πολίτες του Ξηρομέρου, αλλά και στους επισκέπτες που θα επισκέπτονται τον πολύ σημαντικό αυτόν αρχαιολογικό χώρο.
Είναι ένα έργο που δίνει προστιθέμενη αξία στον Δήμο Ξηρομέρου, στην Δ.Ε. Αλυζίας, στο ιστορικό Αρχοντοχώρι και καθιστά ένα εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο, με την απαράμιλλή θέα στο Ιόνιο και τον κάμπο της Αλυζίας, εύκολα επισκέψιμο από κάθε ενδιαφερόμενο.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας από το Αρχοντοχώρι, για το κόπο που έκανε για χάρη μας, να μεταβεί σήμερα το σημείο και να μας στείλει φωτογραφικό υλικό.


1 σχόλιο:

  1. Να αναφέρουμε ότι τις πινακίδες για το Καστρί, τις τοποθέτησε το 2013, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωριτών «Η Ζωοδόχος πηγή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.