Παράταξη Δύναμη Ελπίδας ή Απελπισίας εν τελει;!


Έπειτα από ενδελεχή ανάγνωση της «αποστομωτικής» απάντησης στα άκρως σοβαρά γεγονότα που ταλανίζουν το Δήμο μας, με μεγάλη μου έκπληξη μετά από καιρό χειμερίας νάρκης, ενεργοποιήθηκε επιτέλους, ολόκληρος μηχανισμός της παράταξης σας, για να μου απαντήσουν οι επικοινωνιολόγοι σας, κυρίως επί προσωπικού παρά επί του θέματος που έπρεπε να τοποθετηθούν, αλλά ακόμη και εκεί απάντησαν όλοι οι άλλοι, εκτός της ανεύθυνης και φοβισμένης δημοτικής αρχής, που δεν είχε το σθένος άλλωστε, να τοποθετηθεί και ποτέ.
Απαντήσατε πάνω στον πανικό σας με χιλιάδες λέξεις, αερολογώντας και θα αναγκαστείτε να απολογείστε συνέχεια. Εγώ θα σας απαντήσω σε 5 σειρές.
Έχετε γίνει αντιληπτοί και απολύτως κατανοητοί πλέον, στο σύνολο των πολιτών του Ξηρομέρου.
Αφήστε κατά μέρους τα καλέσματα στους Αστακιώτες, διότι οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα την προσωπικότητα και την προσφορά του καθενός μας και το τελευταίο που τους απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το αναιτίως μένος σας προς το πρόσωπο μου, αλλά οι πραγματικές λύσεις και απαντήσεις για τον Δήμο!
Όποτε αφήστε κατά μέρους τον προσωπικό πόλεμο, γιατί η νίκη των εκλογών, δεν συνεπάγει λευκή επιταγή στις κινήσεις σας, ούτε το Παπικό αλάθητο, όπως το έχετε στο μυαλό σας.
Εξάλλου όπως είπατε στην κατακλείδα σας οι ίδιοι, ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ, όπως γίνεται στα δημοκρατικά πολιτεύματα δηλαδή και όταν κρίνεστε οφείλετε να δώσετε έγκυρες και ουσιώδεις απαντήσεις…. Εκτός βέβαια αν θέλετε να τοποθετήστε όπου σας βολεύει και όπως σας βολεύει, πιθανόν να υπάρχει έλλειπης κατανόηση και αντίληψης της δημοκρατίας από μέρους σας.
Όσο για τα πάθη σας γνωστά, δεν είναι τυχαία άλλωστε η γνωστή έκφραση εν έτη 2014 “βάλτε κάτι παραπάνω καλέ κυρία Ντίνα”.
Σχετικά με την επιθυμία σας να μην παραβρεθούμε στο συμβούλιο ώστε να μην έχουμε περαιτέρω δικαιώματα, γνωστή η τακτική σας. Με τη θέληση του Θεού θα έρθουμε και θα πράξουμε αυτό που επιβάλλει η συνείδηση μας για το συμφέρον του τόπου.
Για τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος.

Καληνύχτα σας

Απόστολος Ν. Πανταζής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.