Εκπληκτική η προβολή του Δήμου Ξηρομέρου από το «Travel Life» του IONIAN TV (ολόκληρο το video).


Πηγή: https://youtu.be

Καθίσαμε και είδαμε χθες την εκπομπή «Travel Life» στην τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ TV, όπου πραγματικά είχαμε μία εκπληκτική προβολή του Δήμου Ξηρομέρου, κατά την γνώμη μας την καλύτερη που έχουμε δει, με την παρουσιάστρια Ελένη Κίτσιου να μεταφέρει στους τηλεθεατές όλη την ομορφιά του τόπου μας, ο οποίος συνδυάζει βουνό και θάλασσα.
Η εκπομπή ήταν συμπαραγωγή του Δήμου Ξηρομέρου και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, με τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ και μόνο εύσημα πρέπει να δώσουμε για την εξωστρέφεια, την προβολή και τη διαφήμιση, που είναι το Α και το Ω στην σημερινή εποχή της πληροφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει και άλλη παραγωγή που θα περιλαμβάνει και τις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου.

3 σχόλια:

  1. πραγματικα πολυ ωραιο
    μπραβο σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να βλέπεις τον τόπο σου στην τηλεόραση πάντα κρύβει μια προσμονή και μια αγωνια. Τι θα δείξει, ποιον θα δείξει. Η καρδιά πεταρίζει στις πρώτες εικόνες. Έχουμε ενημερώσει φίλους, γνωστούς, παρέες καλοκαιρινές. Άλλοι από την τηλεόραση, άλλοι διαδικτυακά, να καθίσουμε να το δούμε και να αναπολήσουμε.
    Δεν μπορώ όμως να συνηγορησω με χαρακτηρισμους όπως εξαιρετική και καταπληκτική παρουσιαση. Το μόνο καταπληκτικό ήταν τα πλάνα από το Καστρί. Το σενάριο και η σκηνοθεσία δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι. Ανούσιες επαναλήψεις και φτωχή πληροφόρηση για μνημεία, προορισμούς και το μεγαλείο της ιστορίας τους.
    Ο Δήμος πρέπει να ετοιμάσει ένα αφήγημα και να το δίνει σαν βάση σε καθένα που θέλει να κάνει μια τέτοια εκπομπή. Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως νομίζει από εκεί και πέρα. Αλλά το αφήγημα είναι βάση και φιλοσοφία.
    Καποιες φορές δεν είναι όλα διαφήμιση. Μερικές ενέργειες φέρνουν αντίθετα ή ακόμα χειρότερα, αδιάφορα αποτελέσματα. Ζούμε την εποχή της εικόνας. Και πρέπει να το έχουμε υπόψη μας.
    Σε κάθε περίπτωση το έργο και η προσπάθειες της ΝΥΝ δημοτικής αρχής δεν επιδέχεται συγκρίσεων και κατακρίσεων. Υπάρχει όραμα, προοπτική, όρεξη για δουλειά και θέληση. Αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρούμε ότι είναι απ' ότι καλύτερο έχουμε παρακολουθήσει σχετικά με την προβολή της περιοχής μας. Μία πολύ καλαίσθητη παραγωγή, με ωραία φωτογραφία, με ωραία αφήγηση και ιστορικά στοιχεία, τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στην τηλεοπτική πραγματικότητα και ότι απευθύνεσαι στο ευρύ κοινό και δεν είναι πανεπιστημιακή διάλεξη. Το καλύτερο που μας άρεσε είναι ότι όλη η παρουσίαση είχε συναίσθημα και μία θετική αύρα για ένα τόπο με πάρα πολλά θετικά και πλεονεκτήματα, που τε επόμενα χρόνια πιστεύουμε ότι θα έχει αυτό που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.