- Την πληροφορία ότι έγκειται ενδιαφέρον για επένδυση αντλιοσιοταμίευσης στην Αμβρακία, πριν ακόμα ανέβει κάτι στο Περιβαλλοντικό Μητρώο. Ο Δήμος στέκεται απέναντι στην επέλαση των ΑΠΕ, θα συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο και θα κάνει ενέργειες να εμποδίσει την επένδυση στην λίμνη Αμβρακία.
- Στις 2 Απριλίου ο ''ΔΕΗ ποδηλατικός γύρος Ελλάδας'', το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός στη χώρα, θα περάσει από τον Αστακό και από σημεία του Δήμου Ξηρομέρου.
- Για την διεκδίκηση μέσω της Π.Ε.Δ Δυτικής ελλάδας και της Κ.Ε.Δ.Ε, χρηματοδοτικού εργαλείου για ασφαλτοστρώσεις στα ενδοδημοτικά οδικά δίκτυα.
- Για την εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) του σοβαρότατου θέματος της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, για την διαφύλαξη των ακτών του Δήμου για ήπια τουριστική ανάπτυξη. Ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια. Δικό μας σχόλιο...... Οι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ''ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', νυν και πρώην, γιατί απέχουν από αυτή τη προσπάθεια; Την προσφυγή στο ΣτΕ ούτε ένας δεν μπόρεσε να την υπογράψει;
- Για την διάκριση του Λυκείου Μύτικα σε ψηφιακό διαγωνιστικό πρόγραμμα.
- Για τις σημαντικές διαβουλεύσεις σε Αστακό και Μύτικα για την εκπόνηση πρώτη φορά κυκλοφοριακών μελετών. Δικό μας σχόλιο...... Άφαντοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ''ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', νυν και πρώην. Παντελώς εξαφανισμένοι. Μάλλον δεν θεωρούν άξιο παρουσίας και παρέμβασης με προτάσεις στη διαμόρφωση των κυκλοφοριακών μελετών Αστακού και Μύτικα. Οι πολίτες παρέστησαν και πολλές προτάσεις τους ενσωματώθηκαν στις μελέτες.
- Τη συμμετοχή του Δήμου στο forum για τις Ανθεκτικές Πόλεις, με τον Δήμο να συμμετέχει στις συζητήσεις στα στρογγυλά τραπέζια που ακολούθησαν.
- Την αλλαγή του φωτισμού στον Αστακό με led φωτιστικά, που υλοποιείται αυτή την χρονική περίοδο και αυτές που έρχονται για Κανδήλα και Φυτείες.
- Τέλος το πιο σημαντικό, για το ΦΕΚ με ένταξη στις Στρατηγικές Επενδύσεις που πήρε η σχεδιαζόμενη μεγάλη τουριστική επένδυση στο Πλατυγιάλι και εδώ ο Δήμαρχος έδωσε και την είδηση, ότι υπάρχει και ο επενδυτής.
Πολύ σημαντικές ανακοινώσεις από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Η μεγάλη είδηση ήταν στο τέλος. Ο επενδυτής για το Πλατυγιάλι υπάρχει (video).
5 σχόλια:
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.
ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΑΥ??????
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΝΕΝΑΣ??????
ΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ?????
Ο κύριος Σάββας ο αρχηγός συμμετέχει με τον κο Μπαρμπαρούση από τους πρώτους ξύπνα
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι εκλεγμενοι με τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ εγραψα δεν υπεγραψαν. Διαβασε καλυτερα.
ΔιαγραφήΜα κανενας;;; Ο μπαρμπαρουσης υπεγραψε;;;;;; Για δες το καλυτερα.
5:26 εσυ κοιμασαι ορθιος και πληρωνεις ξενοδοχειο
Διαγραφήαστο λεβεντη μου
δεν
5:26 ποιος αρχηγος;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ερωτοκριτος;;; Τι υπεγραψε κι αυτος;;;
Στο τελος θα ειπωθουν ολα μεινε ησυχος.