Μικρή ανάπλαση-αλλαγή στην εικόνα του κεντρικού πεζοδρόμου του Μύτικα, με αλλαγή υλικών ή και σχεδίου, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση και βελτίωση του.


Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Ξηρομέρου και το εντοπίσαμε (ΑΔΑ: 9ΛΛΠΩΚΖ-7ΔΒ), επίσημο έγγραφο απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, με την οποία εγκρίνεται η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση 9/2025 του Κοινοτικού Συμβουλίου Μύτικα, η οποία ορίζει:
«......με την ευκαιρία της εκτέλεσης των εργασιών για το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού στο Μύτικα, να εξεταστεί η δυνατότητα αλλαγής υλικών ή και σχεδίου, κατά την αποκατάσταση του κεντρικού πεζοδρόμου του οικισμού. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μύτικα ομόφωνα αποφάσισε και εισηγείται την ως άνω πρόταση».
Πάμε λοιπόν για μία μικρή ανάπλαση-αλλαγή στην εικόνα του κεντρικού πεζοδρόμου του Μύτικα, με αλλαγή υλικών ή και σχεδίου, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση και βελτίωση του, στα πλαίσια της αποκατάστασης του μετά την εκτέλεση του σημαντικού έργου του βιολογικού καθαρισμού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

8 σχόλια:

  1. μπραβο
    σωστη σκεψη
    ευκαιρια να ομορφυνει ο πεζοδρομος και παρτε αποφαση χαρακτηρισμου του ως πεζοδρομο και να κλεισει μονιμα να μπουν και παρτερια με λουλουδια και δεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO TOPIKO ZHTHSE KAPOIES ALLAGES STO YPARXON SXEDIO APO OTI LENE OXI OLO TO PEZODROMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο ευκαιρία να καλυτερέψει ο πεζόδρομος.
    Να διορθωθούν ασκήμιες τις πρηγουμενης κατάστασης οπως:
    Να φύγουν- αλλαχτούν οι πέτρες στο σχέδιο που δίνουν μια αγριάδα.
    Να μπει διχρωμία καια με άλλο χρώμα τσιμενττουβλα..
    Να χαραχθει μια γραμμή εκάττερωθεν απ όπου δεν θα επιτρέπεται να βγαίνουν πάρα έξω τα τραπεζοκαθησματα , ψυγεία κλπ..
    Το σπουδαιότερο! Για ανά λυθει μια και καλή και για πάντα και όλοι να έιναι ευχαριστημενοι ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ τα οποία αυθεραιτα καταργησε η γνωστή παλαιότερη δημαρχια.
    Και θα λυθεί και το καρκινωμα του κυκλοφοριακό που βασανίζει μαγαζάτορας, περιοικους, όσοι πίνουν το καφέ τους, το ούζο τους, το παγωτό τους ή ψωνίζουν.
    Πως;;;; όπως έκαναν και άλλες πόλεις στην χώρα μας με ποιο κοντινό παραδειγνα το Αγρίνιο όπου μεγάλωσαν τα πεζοδρόμια εκατέρωθεν και στη μέση άφησαν ένα δρόμο τόσο όσο να περνάει ένα αυτοκίνητο, επιβατικό, βαν, η φορτηγό. Στα δε διαπλάτυσμενα πεζοδρόμια έβαλαν γλάστρες με φυτα η αειθαλή φυτα ώστε να μην μπορούν στον αυξημένο χορό του πεζοδρομίου να παρκαρουν.
    Έτσι θα γίνει ένας πεζόδρομος απόλαυσης για όλους!!
    Αυτά καταθέτω για να γίνει ένας γόνιμος διάλογος που θα ακουστεί και από τον δήμαρχο που τόσα έκανε και κάνει για το χωριό μας.
    Αναμένω σχόλια και προτάσεις για το συγκεκριμένο θεμα.
    Για αλλά όπως λιμάνι, καθαριότητα, κλπ άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:19 το τοπικό ζήτησε Πλήρης αποκατάσταση από ότι γνωρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν γίνει οτιδήποτε, συνεννόηση με ΔΕΗ ΟΤΕ και άλλες εταιρίες για πιθανά έργα στο εγγύς μέλλον πχ οπτικές ίνες για να προλάβουμε σκαψίματα με όλες τις γνωστές επιπτώσεις.... για πιθανή αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης ο Δήμος ξέρει... μεγάλη υπόθεση η προνοητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.