ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Φωτοβολταϊκά: απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ για το 2026.


Προκειμένου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, να απαλλαγούν για το 2026 από τις εισφορές προς τον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), καλούνται οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων όπως το συντομότερο προσέλθουν στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Αγρινίου (κεντρική είσοδος από Παλαμά, δίπλα απ' την τράπεζα), προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Ρένα Γραμμένου στο 2641069029.

2 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχει
    η ένωση Αγρινίου με φωτοβολταϊκά και Ανεμογεννήτριες? Τελικά εξυπηρετη τα συμφέροντα των αγροτών ή των εταιρειών που θέλουν να αρπάξουν τη γη και να την κάνουν καθρέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:51 Τι δουλεια έχει; Φίλε μου σε όλον τον δυτικό κόσμο πλέον οι μεγάλες αγροτικες κοινότητες επενδύουν στις ανανεώσιμες αφού τους προσφέρουν "ασφάλεια" σε σχέση με τις καλλιέργειες(More than 7 in 10 people (71%) in REZ
      communities agree it is important that
      farmers who chose to are allowed the
      opportunity to drought-proof their
      income by hosting renewable energy
      projects on their property. - Many farmers were optimistic that
      hosting renewable energy projects
      could provide them with more stable
      access to power, particularly in regions
      prone to blackouts. They also believed
      that these projects should benefit
      them and the community by lowering
      their energy bills. [ https://farmersforclimateaction.org.au/wp-content/uploads/2025/02/FFCA-89DE-RenewableEnergyReport-2.pdf ]). Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα καταργήσουμε τις καλλιέργειες και θα βάζουμε φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες; Βεβαίως όχι αλλά η τεχνολογία εξελλίσεται, ο κόσμος αλλάζει και καλά κάνουν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και επενδύουν στις ανανεώσιμες, διασφαλλίζοντας έτσι το οικονομικό τους μέλλον (δεν ξέρω τι κάνει συγκεκριμένα η Ένωση Αγρινίου αλλά μην πας να μας παρουσιάσεις ως κάτι πρωτοφανές την επένδυση σε ανανεώσιμες απο αγροτικούς συνεταιρισμούς, εκτός αμα θες εσύ να τους πεις που θα επενδύσουν οι άνθρωποι τα λεφτά τους). Φιλικά.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.