Ημερομηνία 20/5/2026
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με το Δασαρχείο Αμφιλοχίας σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα:
“Ξηρόμερο: Δάσος, Δασικές πυρκαγιές, Κλιματική αλλαγή.
Η αξία της Προστασίας των Ελληνικών Οικοσυστημάτων”.
Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 και ώρα 12.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ξηρομέρου, Αστακός.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ: 12.00 – 12.20
- Τριανταφυλλάκης Ιωάννης – Δήμαρχος Ξηρομέρου.
- Μπλέτσας Στυλιανός – Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.
- Θεοχαρόπουλος Δημοσθένης – Δασάρχης Αμφιλοχίας.
ΠΑΝΕΛ ΟΜΙΛΗΤΩΝ: 12.20 – 13.20
1. Δημητρέλλος Γεώργιος, τ. Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών.
Θέμα: “Δασικές πυρκαγιές: Επιπτώσεις στο Περιβάλλον και στον άνθρωπο-Κλιματική αλλαγή”.
2. Παντέρα Αναστασία, Καθηγήτρια, Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Θέμα: ‘’Δάσος βαλανιδιάς Ξηρομέρου: Ένα ζωντανό επιστημονικό εργαστήριο της φύσης”.
3. Κασβίκης Ιωάννης, Περιβαλλοντολόγος M.Sc., Προϊστάμενος Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ΟΦΥΠΕΚΑ.
Θέμα: “Το Εθνικό Πάρκο Μεσολογγίου και οι Προστατευόμενες Περιοχές της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας: Δράσεις Προστασίας”.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ: 13.20 – 13.30
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ – ΛΗΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: 13.30
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Αγρογιάννη Ελένη.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.