ΑΚΤΑΙΑ - Όταν επιφανείς και παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, αποκαλύπτουν το πραγματικό αποτύπωμα ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ των υδατοκαλλιεργειών.


⚠️ Για την υδατοκαλλιέργεια μίλησε ο Δρ. Daniel Pauly, παγκοσμίου φήμης Γαλλο-Καναδός θαλάσσιος βιολόγος και καθηγητής αλιείας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας στο Βανκούβερ!
Εξηγεί ότι δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα. Τα δίθυρα χαμηλής τροφικής βαθμίδας (μύδια, στρείδια) και τα φύκια μπορούν να αποτελέσουν βιώσιμες επιλογές.
‼️Όμως, η βιομηχανική εκτροφή σολομού και άλλων θαλάσσιων σαρκοφάγων ψαριών εξαρτάται από τροφές που προέρχονται από άγρια αλιευμένα ψάρια (ιχθυάλευρο).
Η επέκταση των σαρκοφάγων ειδών ενισχύει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
🌱 Αυτή η συνέντευξη αποτελεί μέρος του The Green Interview, ενός αρχείου πόρων σχετικών με την κατανόηση του μέλλοντος της ζωής στη Γη και του ρόλου και των ευθυνών της ανθρωπότητας στη διατήρησή της.

Η αναφορά στις ιχθυοκαλλιέργειες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ολόκληρη η συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.