Έκλεισαν οριστικά τα ΕΛΤΑ Θέρμου – Μεταφέρονται οι υπηρεσίες σε ιδιώτη πράκτορα, άγνωστο το μέλλον του ATM της Eurobank.
7 σχόλια:
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.

ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΤΟ ΘΕΡΜΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ
Οι ανωνυμοι τρολ βγαζουν τα απωθημενα τους ! Προπαγανδιστες εμεις που ειπαμε οτι τα ΕΛΤΑ πρεπει να μεινουν και οτι αυτα του Θερμου και της Βονιτσας εμειναν . Τωρα διθυραμβικα μας παρουσιαζεται οτι κλεινουν και του Θερμου , αρα εμεις που το λεγαμε οτι θα μεινουν λεγαμε ψεμματα , οταν ο ιδιος ο Δημαρχος Θερμου το ανακοινωσε .
ΔιαγραφήΑρα αυτους , καλως εκλεισε και του ΜΥΤΙΚΑ . Πολυ περισσοτερο , οταν πλεον " μπαινουμε στη νεα συγχρονη εποχη της τεχνολογιας με το κλεισιμο των ΕΛΤΑ που εμεις οι ασχετοι παλιοτεροι αγνοουμε και φοβομαστε " , οπως τα τρολ ισχυριζονταν , πανηγυριζοντας σχεδον για το κλεισιμο των ΕΛΤΑ.
Ειναι προφανες οτι καποιοι βασιλικοτεροι του βασιλεως , φοβουνται μη θιγει η εικονα της Δημοτικης Αρχης .
Οσο για το ποιος εχει θαρρος να πει ευθαρσως τη γνωμη του , ειναι φανερο διαχρονικα .
Ντροπη σας παντως να αισθανεσθε δικαιωμενοι για το κλεισιμο της τελευταιας δημοσιας υπηρεσιας στην Αλυζια, εστω αν και η κατσικα του γειτονα επαθε το ιδιο !
και της βονιτσας σε πρακτορα θα πανε
ΑπάντησηΔιαγραφήτα ελτα του Μυτικα δεν εκλεισαν
ΑπάντησηΔιαγραφήοποιος αμφιβαλει μπορει να παει να ταχυδρομησει
οποιος αμφιβαλει ας παραγγειλει με κουριερ
επιτελους οχι αλλο ψεκασμα
3:07 έχεις δίκιο . Άριστη εξυπηρέτηση.
ΔιαγραφήΠήγα στα ΕΛΤΑ που λειτουργούν στον Μύτικα . Άψογη εξυπηρέτηση και ευγένεια . Γιατί θα πρέπει να γκρινιάζουμε ; Το αστείο είναι ότι κάποιοι από αυτούς που λένε για τα ΕΛΤΑ πριν δυο χρόνια βριζαν τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ ότι πήραν τεμπέληδες και τσάμπα πληρώνονται
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι δουλειά έχουν οι δημοτικές αρχές με τα ΕΛΤΑ ; Έγραψε κάποιος ένα σχόλιο που είναι αλήθεια . Ρε τι γίνεται .
ΑπάντησηΔιαγραφή