Πολιτικού Μηχανικού Ε.Μ.Π.
2 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΔΡΟΜΟ ΜΥΤΙΚΑ - ΑΣΤΑΚΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ;
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.
Όσον αφορά τις 2 φωτιές που άναψαν στον Μύτικα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, αυτές λαθεμένα αναφέρεται ότι εκδηλώθηκαν στο απαλλοτριωμένο κομμάτι παραπλεύρως του δρόμου Αστακός - Μύτικα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ 1η ήταν απέναντι από το κοιμητήριο και εκδηλώθηκε σε ιδιωτική περιουσία (λιοστάσι) και η 2η ήταν δίπλα στη αποθήκη του Σπύρου Λιβιτσάνη, πάλι σε ιδιωτική περιουσία και όχι στην διασταύρωση της εισόδου του οικισμού της Παναγούλας, όπως δείχνουν οι παλιές φωτογραφίες που επισυνάπτονται στο άρθρο. Και στις 2 φωτιές ήμασταν παρόν, σχεδόν από την πρώτη στιγμή όπως και πολλοί άλλοι. Η 1η φωτιά στο ιδιωτικό λιοστάσι ήταν δίπλα από το δικό μας λιοστάσι. Και οι 2 φωτιές προκλήθηκαν από τα καλώδια μέσης τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε απεικονίζουν όλα όσα γράψαμε και είναι αληθή και τα ξέρουν όλοι όσοι σπεύσανε στις 2 φωτιές να βοηθήσουν.
https://mytikaspress.blogspot.com/2026/09/blog-post_193.html
Σε κάθε περίπτωση ο καθαρισμός από την Περιφέρεια των παράπλευρων απαλλοτριωμένων κομματιών, πρέπει και έπρεπε να έχει γίνει, έχει δίκιο 100% σε αυτό το κομμάτι ο αρθρογράφος, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη της Περιφέρειας, η οποία έχει ενημερωθεί έγκαιρα και πολλάκις από τον Δήμο Ξηρομέρου και την Κοινότητα Μύτικα.
Αυτά για να αποδίδουμε τις ευθύνες εκεί που αναλογούν και όχι όπου μας βολεύει για εντυπώσεις.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;
ΑπάντησηΔιαγραφή