Η αμέριστη συμπαράσταση μας στον κ. Τριαντακωνσταντή.


Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS μαθαίνοντας την σχετική δημόσια ανακοίνωση του κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή  (δείτε εδώ), εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση προς το πρόσωπο του.
Παρότι σαν Blog ασχολούμαστε αποκλειστικά με θέματα του Δήμου Ξηρομέρου, παρακολουθούμε και τα τεκταινόμενα στον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά κατά την γνώμη μας και στους δύο Δήμους, με την εμφάνιση παρόμοιων φαινομένων στην οικονομική διαχείριση που προκαλούν τους δημότες.
Κάποιοι έχουν την τόλμη να τα λένε και να τα γράφουν και ο κ. Τριαντακωνσταντής είναι ένας από αυτούς.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι να τα λενε γιατι οι πιο πολλοι με το γαντι και τσιμουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.