Η άποψη ενός δημότη για θέματα του Δήμου μας.


Μετά και την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης συνεργασίας θεωρείται και φαίνεται, ότι μπαίνουμε σε ένα πιο σταθερό πολιτικό περιβάλλον και αυτό σε σχέση με την τελευταία δεκάμηνη χρονική πολιτική περίοδο.
Αυτή η πολιτική σταθερότητα στην κορυφή των θεσμών της πολιτείας, βοηθάει κι εμάς εδώ ως τοπική κοινωνία, να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί και εφόσον θέλουμε και μπορούμε, ολοκληρωμένες προτάσεις πάνω σε διάφορα χρονίζοντα και εκκρεμή θέματα - προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και να μεταφερθούν αυτές οι ολοκληρωμένες προτάσεις και βέβαια με θεσμικό τρόπο σε ανώτερους θεσμούς της πολιτείας.
Με αυτήν την έννοια και ως δημότης του Δήμου μας θα ήθελα να προτείνω στην δημοτική αρχή του Δήμου μας, μετά και την πρώτη -κατά την γνώμη μου- δοκιμαστική δωδεκάμηνη περίοδο της θητείας της, να αναπτύξει πρωτοβουλία και εφόσον συμφωνεί με την άποψη των ολοκληρωμένων προτάσεων, ώστε ν' ανοίξει μια συζήτηση για διάφορα θέματα με όλους τους φορείς που συμμετέχουν στην δημοτική επιτροπή διαβούλευσης και με την συμμετοχή σε αυτό τον διάλογο και των απλών συνδημοτών μας και αυτό μπορεί εύκολα να γίνει μέσω της λεγόμενης ηλεκτρονικής διαβούλευσης, όπως άλλωστε αυτό είναι δικαίωμα προαιρετικό από τον νόμο της επιτροπής διαβούλευσης. Τέτοιες παρόμοιες συζητήσεις, βλέπουμε να γίνονται με μεγάλη επιτυχία ως αποτέλεσμα και σε άλλους πολλούς Δήμους της χώρα μας.
Θέλω να πιστεύω ότι η δημοτική αρχή θα μελετήσει την σχετική πρόταση και θα πράξει το καλύτερο για το καλό της κοινωνίας του Δήμου μας.

Ευχαριστώ
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι - Ξηρομέρου

4 σχόλια:

  1. Η σωστη λειτουργια της δημοκρατιας ! ειναι αναγκαια προυποθεση για καθε τι' στην κοινωνια καλο !
    Αρχοντοχωρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο θα ειναι οι εκπροσωποι ολων των φορεων !
    που νομιμα συμμετεχουν και συγκροτουν την :
    Δημοτικη επιτροπη διαβουλευσης του Δημου μας !
    να ενεργοποιηθουν και να αναπτυχθει ενας συνεχης
    διαλογος μεταξυ τους και βεβαιως και με την κοινωνια
    του δημου μας !
    Αυτη ειναι η μοναδικη τους αποστολη ! αφοτου συμμετεχουν
    στην δημοτικη επιτροπη διαβουλευσης !
    Εαν ο προεδρος της επιτροπης διαβουλευσης !
    για διαφορους λογους δεν επιθυμει το διαλογο για τα προβληματα
    της κοινωνιας μας !
    η προσωπικη μου αποψη ειναι : να ξεκινησει ο διαλογος αυτος απο οσους φορεις
    θελουν πραγματικα τον διαλογο !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ενημερωσει το Μπλοκ τι ειναι
    επιτροπη διαβουλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.