Τα ηχογραφημένα πρακτικά της συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23.12.2016, με θέμα την σύναψη του τεράστιου δανείου των 1.300.000 €.


Το Blog μας σεβόμενο τους δημότες, κάτι που δεν κάνει ο Δήμος Ξηρομέρου και η πλειοψηφούσα παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης(!!!!)» που διοικεί τον Δήμο, αναρτά τα ηχογραφημένα πρακτικά της συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23.12.2016, με θέμα την σύναψη του τεράστιου δανείου των 1.300.000 €.
Δείχνουμε το δρόμο σε κάτι που ο Δήμος Ξηρομέρου απαξιεί να κάνει στην ιστοσελίδα του, που κόστισε στους δημότες 3.936 € για να μην ξεχνιόμαστε. Με λεφτά των δημοτών φτιάχτηκε η ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου να θυμίσουμε σε κάποιους και γι αυτή την υπόθεση θα πούμε σε μεταγενέστερο χρόνο αρκετά πραγματάκια. Ένα απλό ανέβασμα ενός ηχητικού αρχείου και αδυνατούν, ή μάλλον το σωστό, δεν επιθυμούν και δεν θέλουν να κάνουν γιατί τους δημότες μόνο στις εκλογές τους θέλουν. Εμείς βρήκαμε μία άκρη και εξασφαλίσαμε τα ηχογραφημένα πρακτικά.
Επίσης κάναμε και μία επιπλέον κοπιαστική δουλειά, να κόψουμε τα ηχογραφημένα πρακτικά με χρονική σειρά και να σας τα παρουσιάσουμε σαν ξεχωριστά κομμάτια, χωρίς να αποκρύψουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο της συζήτησης.
Μία παρατήρηση, να τα ακούσετε οπωσδήποτε με χρήση ακουστικών, γιατί ο ήχος δεν είναι καλός. Ούτε σε αυτό δεν είναι ικανός ο Δήμος Ξηρομέρου, δηλαδή να κάνει μία καθαρή ηχογράφηση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανικανότητα και στα πιο απλά.....
Ακούστε τα πρακτικά παρακάτω, έχουν εξαιρετική σημασία. Δείτε πως χρεωθήκαμε με ένα υπέρογκο δάνειο 1.300.000 €, ποιοι είναι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στους δημότες που δεν πληρώνουν, αλλά προεκλογικά παίζουν με αυτό το θέμα για να φτιάξουν τους συνδυασμούς τους και για να πάρουν τα ψηφαλάκια λέμε εμείς, ποιοι είναι αυτοί που για τα έξοδα και τις σπατάλες του Δήμου δεν είπαν λέξη, γιατί άραγε; Δεν είδαν, δε ξέρουν και δεν άκουσαν τίποτα;
Εμείς θεωρούμε πιο σημαντική τοποθέτηση του κ. Λυμπεράτου, γιατί έχει ξεχωριστή σημασία να ακούς έστω και έναν της συμπολίτευσης, να ξεφεύγει από το μαντρί και να λέει για τα έξοδα, για τις σπατάλες και για την κακή οικονομική διαχείριση και ότι πρέπει να διορθωθούμε αλλιώς πάλι δάνειο θα πάρουμε.
Γενικά για όλη τη συζήτηση, το σχόλιο μας είναι αυτό που σας είπαμε και πριν από μερικές ημέρες: «Οι όμορφοι Δήμοι, όμορφα χρεώνονται».

Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Γαλούνη.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Δημητρίου, προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ξηρομέρου, τις ερωτήσεις που δέχτηκε και τις απαντήσεις του. Πολύ ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση της κας Σαμαρά.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Γεωργαλή.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Κομπλίτση.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Βραχά.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Τζαχρήστα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Κολοβού, αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Μουρκούση.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Πανταζή, αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Λυμπεράτου, η πιο σημαντική κατά την γνώμη μας. Ακούστε να φρίξετε με την κακοδιαχείριση. Ακούστε το οπωσδήποτε.
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Γεωργούλα, με τον κ. Λυμπεράτο να του λέει σε πολύ υψηλό τόνο φωνής: «Καλύτερα να μη πείτε, μη μπω σε λεπτομέρειες. Καλύτερα να μη πείτε, μη μπω σε λεπτομέρειες. Με προκαλείτε;». Τι να εννοεί άραγε;
Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Ζαρέντη, Προέδρου Τ.Κ. Παπαδάτου.
Ακούστε εδώ τις δευτερολογίες, την ψηφοφορία και την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για λεπτομέρειες του δανείου, χρόνο δανείου, είδος επιτοκίου (σταθερό, κυμαινόμενο) και άλλα πολύ ωραία και έτσι όμορφα που συνέβησαν.

6 σχόλια:

  1. ΠΟΛΙΤΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ-ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετήσια δόση 84.000 ευρω
    για 25 συνεχόμενα έτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απλό και δέν χρειάζεται να είμαστε ούτε οικονομόλογοι , ούτε επιστήμονες να το καταλάβουμε το όλο θέμα του χρέους και πώς μέσα σε δύο χρόνια φτάσαμε ως εδώ , να πάρουμε δάνειο 1.300.000 ευρώ.
    Στα δύο χρόναι εάν δέν γινόταν 100 μικροέργα με 13.000 ευρω το κάθε μικρο-έργο ,
    δέν θα φτάναμε στο σημερινό χάλι , να πάρουμε δάνειο.
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητο blok MYTIKA PRESS θα θελαμε να αναρτησεις και τα πρακτικα του προχθεσινου συμβουλιου.Τη ελεγε ο Δημαρχος στον κ. ΚΩΛΟΒΟ για στοιχεια που εχει..............Τη ελεγε στη κ.Σαμαρα για τον κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ και τη του απαντησε η κ.ΣΑΜΑΡΑ οτι της ειπε ο κ. Κουρουμπλης για τον κ.ΓΑΛΟΥΝΗ.........Για να μαθουν και οι δημοτες τη γινετε.Επιδη πολα σημβαινουν ελπιζω να μην παραποιησουν τα πρακτικα προπαντως τα υχητικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΥΣΧΗΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,[ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ].ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.