Δήλωση Αποστόλη Σόμπολου, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου.


Ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης σπεύδοντας να κερδίσει εντυπώσεις αμέσως μετά την δήλωση του κ. Αποστόλη Πανταζή προσπαθεί με ανακρίβειες και γενικότητες να πείσει για έργο και πεπραγμένα ανύπαρκτα.
Με ανακρίβειες επίσης αναφέρθηκε και στο πρόσωπο μου. Απλά θυμίζω στους δημοτικούς συμβούλους της πρώην παράταξης μου ότι δεν έγινε προσυμβούλιο και ότι ποτέ δεν δεσμεύτηκα ότι θα ψηφίσω θετικά ή αρνητικά για το εν λόγω θέμα.
Θυμίζω επίσης ότι δεν ήμουν ο μοναδικός που κράτησα τη συγκεκριμένη στάση. Πρέπει να γίνει σαφές στον κ. Γαλούνη ότι η κοινωνία ναι μεν έδωσε εντολή για υλοποίηση προγράμματος στην παρούσα δημοτική αρχή, αλλά δεν έδωσε εντολή για υλοποίηση και ψήφιση αθέμιτων πράξεων, γιατί έτσι το θέλει ο εκάστοτε Δήμαρχος.
Αν είναι δυνατόν σε μια κοινωνία να συμφωνούμε με τα θέλω του καθενός χωρίς να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Επισημαίνω ότι η ποιότητα ενός ανθρώπου φαίνεται καθαρά από το λόγο του. Δεν μπαίνω κατά συνέπεια σε χαρακτηρισμούς. Παραμένω λοιπόν στη θέση μου και συνεχίζω να αντιμετωπίζω και να αναδεικνύω τα προβλήματα του Δήμου μας.

3 σχόλια:

  1. Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες/στριες, ότι ποτέ δεν απεμπολήσαμε το δικαίωμα μας να καθορίζουμε το περιεχόμενο του blog με κάποια δικά μας πολύ συγκεκριμένα κριτήρια, είτε αυτό αφορά αναρτήσεις επώνυμες ή ανώνυμες, είτε σχόλια επίσης.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε γνωριζω κ.Σομπολε...αλλα κατι εντιμο μου βγαζεις.
    Οπως και ο κ.Πανταζης.
    Προταση:Να κανουμε ενα Συνδιασμο προσεχως ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ με μια αρχη.
    Οταν θα εχουμε 5000 ευρω για καποιο εργο ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
    ΜΑΣ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.Τι λετε...ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποστόλη ?
    απο τις 5 Μάρτίου βάλτε Απευθείας ... Βέτο
    στις αποφάσεις του Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.