Η Κανδήλα τίμησε τους δασκάλους της που υπηρέτησαν τα έτη 1966 - 1980. (βίντεο - φωτογραφίες).



Ένα ταξίδι στο παρελθόν είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας την Παρασκευή 28 Ιουλίου το απόγευμα.
Σε μια εκδήλωση γεμάτη από συγκινητικές αναμνήσεις που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας, με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Ξηρομέρου, αφιερωμένη στους παλιούς δασκάλους και δασκάλες του χωριού μας κατά την περίοδο 1966 - 1980.
Παρευρέθησαν οι δάσκαλοι:
κ. Κώστας Μακρυγεώργος με την κ. Γιοβάννα Σκιαδαρέση - Μακρυγεώργου, ο κ. Αλέκος Δόσης με την κ. Αθανασία Δόση, ο κ. Ιωσήφ Τσάτσος, η κ. Λευκοθέα Λώλου, και η κ. Παρασκευή Λιότου, ενώ ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο δάσκαλος κ. Στέφανος Κυριάκης.
Σε σχολικούς πίνακες αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό της εποχής που επιμελήθηκε η Σπυριδούλα Σούφη, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, που μας ταξίδεψε πίσω στα παιδικά μας χρόνια. 
Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και η χαρά του καθενός, όταν αναγνώριζε τον εαυτό του ανάμεσα στους συμμαθητές του σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες της εποχής.
Οι δάσκαλοι εμφανώς συγκινημένοι αναγνώριζαν και αυτοί παλιούς μαθητές τους, 50άρηδες και 60άρηδες πλέον, αναπολούσαν παλιές στιγμές, έγιναν πάλι ένα μαζί τους όπως εκείνα τα ανεπανάληπτα και αγνά σχολικά χρόνια.
Ο Π.Π.Σ. Κανδήλας ευχαριστεί τον κ. Αλέξανδρο Παπαναστάση, σημερινό διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου μας, την κ. Γιοβάννα Μακρυγεώργου για την παραχώρηση πολλών φωτογραφιών, όπως επίσης όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους. 

Εκ μέρους του Π.Π.Σ. Κανδήλας

Δήμητρα Λεκατσά

Δείτε βίντεο και πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση.













































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.