Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Climbing Festival στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας» (Βίντεο και φωτογραφίες).


Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας» το 2ο Climbing Festival. Μία πανέμορφη εκδήλωση με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου, μία πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
Θεωρούμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα μεγάλη προβολή για το τόπο μας, που πρέπει να τύχει στήριξης, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και προοπτικές ώστε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας ένα πόλο αναφοράς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, με φυσικό επακόλουθο την ενίσχυση του τουρισμού.
Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία του αναρριχητικού πεδίου, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε με τη χρήση των χαρτών Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα Smartphones και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.


Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας», μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ χρηστικό οδηγό εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.