Ο κύβος ερρίφθη για τούνελ στη Παλιοβούνα.


Πολλά και ενδιαφέροντα συζητήθηκαν στις συναντήσεις των βουλευτών της Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ και του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με υπουργούς χθες στην Ιπποκράτους. Σημαντική ήταν και η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα των δημοσιών έργων της περιοχής προεξάρχοντος της Ιονίας Οδού.
Για το θέμα αυτό έχει χυθεί πολύ μελάνι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μία είδηση από τη χθεσινή συνάντηση είναι ότι ερρίφθη ο κύβος για τη χάραξη στην Κλόκοβα (Παλιοβούνα). Ο υπουργός Δ. Ρέππας ενημέρωσε ότι οριστικοποιείται η χάραξη, καθώς «κλείδωσε» η κατασκευή του τούνελ (αντί για την αρχική χάραξη που προέβλεπε περιπορεία), μετά και τις τελικές επαφές με την εταιρία και τη μελέτη των τεχνικών ζητημάτων. Η εξέλιξη είναι θετική και θα ανακοινωθεί προσεχώς, ωστόσο δεν παύει να είναι μόνο μία παράμετρος, καθώς η ουσία είναι να γίνει γρήγορα επανέναρξη των εργασιών στην Ιόνια Οδό.

Πηγή: Agrinionews

2 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει η Ιόνια. Να δούμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Οσο ζω ελπίζω... ότι θα γίνει η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.