Κρίσιμος αγώνας εντός έδρας για τον Αλυζιακό.


Ένας πολύ σημαντικός αγώνας είναι για τον Αλυζιακό ο αγώνας του Σαββάτου εντός έδρας, με τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Αλυζιακός, για να μπορέσει να ανακόψει επιτέλους τη πολύ άσχημη  πορεία, εν συγκρίσει με τον πρώτο γύρο, που κάνει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς σε δέκα παιχνίδια.
Ο Ατρόμητος Αντιρρίου είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Αλυζιακός στην έδρα του είναι πάντα δυνατός και θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη, γιατί με πιθανό στραβοπάτημα θα βρεθεί σε περιπέτειες, μιας και υπάρχουν πολύ κοντά του ομάδες που αν τον περάσουν θα μπει στη διαδικασία των PLAY OUT. Ο προπονητής Πέτρος Καϋμενάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ταμπάκη Α., Γεωργαλή Β., και Κατσαούνη Δ.

Όλοι στο γήπεδο το Σαββάτο στις 4 μ.μ. για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας!!!

Ακολουθεί η βαθμολογία:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.